majkel_majki Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 a zapodajcie moze mi jakis dobry b akumulator do mojego afna cena nie gra roli Varta Silver Dynamic, użytkuję takie dwa, jeden od półtora roku i jeszcze się nie zawiodłem
probi101 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Ja mam Boscha Silver S5 i mogę polecić już prawie dwa lata i nic się nie dzieje złego z nim..
BASTO Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Moll zakładane na pierwszy montaż..kupowałem w zeszłym roku..drogie ale warto..Czy Centra najlepsze to bym polemizował...
Wujek141 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 No właśnie ... Centra :gwizdanie: Ja mam Exide ( mój mechanior poleca ) więc powinien być
mar_92 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Ja mam varty już piec lat ,nadal jest ok nawet przy tych mrozach .Auto stoi pod blokiem i pali od pierwszego
tomasz-gorz Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 No właśnie ... Centra :gwizdanie: Ja mam Exide ( mój mechanior poleca ) więc powinien być ja mam Centra futura 74ah 3 rok zero problemów;) kumplom jak nie odpala auto w ksiazce tel. moj numer maja pierwszy;)
Wujek141 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 J10 jakie to oznaczenie aku? Tam chyba masz mieć J1D Jeśli tak to tam ma siedzieć 72Ah
mlodyabc Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Być może jest D bo właśnie ciężko było mi wyczytać ze zdjęcia czy 0 czy D. Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi