Filutek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Panowie idzie przerobić plik PDF taki na przykład z jakąś tabela żeby szlo w niej coś wpisywać i zapisywać to na dysku?
Łukasz 23 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 ABBYY Finereader przerobi pdf-a i będziesz mógł robić co chcesz z tekstem czy tabelą
domin79 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 http://www.google.pl/search?client=opera&rls=pl&q=konwerter+pdf+do+word&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest kiedyś próbowałem ze 3 i d*pa ale spróbuj :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Otwieraj dany plik programem PDF Editor
tomash77 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Do takich rzeczy polecam FOXIT Editor. Program bardzo prosty w obsłudze, jedynie brakuje mu polskich znaków w edytorze, przynajmniej tak jest w mojej wersji.
Filutek Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 Próbowałem pdf editor ale nie daje sobie z tym rady, pomoże któryś z kolegów to podeśle 5 kartek do przerobienia.
Skeeber Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Próbowałem pdf editor ale nie daje sobie z tym rady, pomoże któryś z kolegów to podeśle 5 kartek do przerobienia. jak masz skan to bedzie ciezko, pliki pdf generowane z komputera idą idealnie
Banan Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 może pdf zabezpieczony to ciężko będzie to ruszyć - od wczoraj zrobiłbyś już te tabelki w excelu lub wordzie
Filutek Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 Mam pliki które dostałem nie wiem czy to skan albo coś innego, to któremu podesłać do spróbowania?
Rekomendowane odpowiedzi