Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Kratki na halogeny oraz tylna klapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Jako nowy użytkownik nie jestem pewien czy wybrałem odpowiedni dział. Jeśli nie to proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Mam problem ponieważ nie mogę nigdzie na allegro znaleźć odpowiednich kratek na halogeny. Może podpowiecie mi czy te będą dobre ? http://allegro.pl/atrapa-kratka-w-zderzak-bok-audi-a4-00-04-nowa-p-i2035183743.html.

Drugi problem to nie mogę otworzyć tylnej klapy z pilota. Z kluczyka normalnie się otwiera, co może być przyczyną ?

Opublikowano

Jesli chodzi o kratki to trudno powiedziec bo strona nic nie wyswietla, zas jesli klapa sie nie otwiera sprawdz polaczenie pompka-zamek klapy

Opublikowano

Daj jakieś zdjęcie pogladowe tych kratek co szukasz bo stronka co podałeś to wisi, a co do klapy to w lifcie żeby się otwożyła to jak z pilota drzwi się normalnie otwierają i zamykają to klapa też musi tylko musisz stanąć z tyłu i 2 razy dłużej trzymać wciśnięty klawisz na kluczyku niż normalnie (ten w środku się wie)

Opublikowano

Daj jakieś zdjęcie pogladowe tych kratek co szukasz bo stronka co podałeś to wisi...

Wystarczy, że w linku który podał chief, zlikwidujesz kropkę na końcu i strona się otwiera:

http://allegro.pl/atrapa-kratka-w-zderzak-bok-audi-a4-00-04-nowa-p-i2035183743.html

Inna sprawa, że aukcja dotyczy kratek do B6, a chief pyta o kratki do B5 :mysli:

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

Dobra to jak przyprowadzę od lakiernika to sprawdzę tą klapę. Bo ogólnie drzwi się normalnie otwierają i zamykają, a z tym dłuższym trzymaniem to wydaje mi się, że tak próbowałem. I nie dawało to żadnego efektu.

A co do kratek to wiem, że podałem link do b6. Bo ogólnie przeszukałem całe allegro i nie znalazłem nigdzie kratek pod halogeny do mojej furmanki. I dlatego podesłałem wam właśnie ten link. Teraz już link działa poprawnie. Mój błąd bo na końcu dałem kropkę o czym wspomniał wcześniej Sławek.

@edit

Dokładnie o coś takiego mi chodziło :) wniosek jest taki, że słabo szukałem :kwasny:

Opublikowano

to że klapa nie otwiera się z pilota to masz widocznie spalony elektryczny siłownik.

w przedliftach klapa była otwierana tak jak drzwi z pompki. a w poliftach zamek klapy otwierany jest przez elektryczny siłownik.

Opublikowano

Problem z klapą rozwiązałem. Był przewód zaśniedziały i dlatego nie łączyło. A czy jest taka możliwość aby klapa sama się podnosiła ? Nie tylko otwierał się zamek jak w moim przypadku ?

Opublikowano

Żeby się sama podnosiła to musisz w bagażniku wozić mużyna to będzie Ci ją podnosił albo przesiąsć się na bmw bo tak takie były z otwieraną i zamykaną klapą elektrycznie.