tomaszw Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 CZy one sie jakoś różnią, oprócz znaczka? Czy s4 jest grubsza lub cos w tym stylu. omijanie działu sprzedam
puzzel1 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 grubość jest taka sama, tylko z tego co widziałem to skóra w eSce była pikowana
probi101 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 No i ma znaczek wbudowany w kierownice.
lukaszooo Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 dołacze sie do pytanie, znalazlem na allegro kierownice do A4 B6 z przyciskami jak do MF ale z tego co mi wiadomo w B6 w kierownicy trojramiennej nie robili MF wiec co to jest ??????? i oczywiscie czy da sie z tego wyrezac pogłaszanie i sciszanie radia concert II ???? ta jest do A3 ale praktycznie identyczne trafiaja sie do A4 http://moto.allegro.pl/kierownica-audi-a3-s3-a4-s4-a6-s6-skora-pikowana-i2100037013.html
lukaszooo Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 szkoda miałem chęć wyrezac MF z B7 ale ostatnio zrobiło sie głośno na forum o poduchach z B7 które nie działają w B6 wiec zaczełem szukać Ori MF z B6 ale sa tylko 4ramienne a taka mnie nie interesuje ;( zostało mi wymienić zwykła 3ramienna na pikowana :gwizdanie: dzieki za info
Rekomendowane odpowiedzi