duke Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 WItam interesuja mnie listwy chromowe dookola szyb... tak jak to jest w A6 robil ktos co takiego?? interesuje mnie to do modelu 95-98 pozdrowionka
Pikuś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Poszukaj w dziale Nadwozie bo byl ten temat poruszany. A co do listw to w A4 tez wystepowaly oryginalnie nie tylko w A6.
Radek321 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zobacz tutej http://www.allegro.pl/item95649890_super_chrom_passat_b5_audi_a4_tylko_tutaj.html
hudymc Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Tez czegos takiego szukam,słyszałem ze najlepiej było by włozyć orginalne z a4 ale z tego co sie orientuje to ciezko znaleść orginałki.A co do tych z allegro,podobno niezłe są te od 7 do 10 mm,bo cieńsze sie nie nadaja,tylko boje sie troche tego zakładać,czy sie nie odklei.Narazie wciąz szukam orginalnych jednak jak nic nie znajde to załoze klejonki,najwyrzej bede zrywał po miesiacu :mad: Pozdro
Traviz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 hudymc, też szukałem oryginalnych do czasu, gdy Pikuś nie powiedział mi, że używki potrafią kosztować 700zł za same listwy górne :???: W taki układzie już wolę co wiosnę kupować te z Allegro :mrgreen:
hudymc Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No za 7 stówek to se mozna oklejac autko pare sezonów,prawdopodobnie tez zaprzestane szukac orginałek,spróbuje z tymi z allegro,a moze bawiłeś sie juz z tym sam albo widziałes u kogoś kto se przykleił,i jak to wyglonda??
pet3r Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 gdzie to sie w ogole przykleja? dolaczam sie do pytania o fotki (byle w duzej rozdzielczosci lub ladnie zblizone )
Gecco Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ja zaryzykowalem i kupilem takie w Norauto firmy 3M. Zalozylem je rok temu: przetrwaly wiele myjek, mrozy, upaly. Nadal wygladaja jak nowe - nawet polysku nic nie stracily. Wazne zeby kupic te ciensze (chyba 7mm) - one idealnie pasuja do modelu a4. Postaram sie w najblizszym czasie wrzucic fotki - jak juz je zrobie W brew opiniom - ze to moze wygladac badziewnie - wyglada to naprawde OK. Do tego stopnia, ze kilka osob nie wierzylo mi ze to tasma. Grunt to przemyslec sprawe samego przyklejania i docinania - bedzie efekt!!! ps: Gurny pas - jest ponad drzwiami (na tej lukowej rynience) Dolne pasy sa na gumach uszczelniajacych szyby. pozdrawiam
duke Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Opublikowano 26 Maja 2006 ten koles z allegro proponuje 10mm co o tym sadzisz?? sa za szerokie czy co? Pozdrawiam
Krzychu88 Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 ja radzilbym poszukac orginalnych sam szukalem i mam juz zamontowane naklejane nie daja tego efektu, no fakt ale cena tez jest inna, to zalezy ile chcesz kasy na to przeznaczyc ja za orginal kpl placilem okolo 500zl. Jak szukasz orginal to radze poszukac w angielskich autach na czesci powyzej 97 roku te maja najczesciej
wojtas-audi Opublikowano 27 Maja 2006 Opublikowano 27 Maja 2006 Temat byl juz poruszany : http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=73 Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi