Opublikowano 29 Kwietnia 201016 l nie założyłbym tarcz po toczeniu... a czemu nie to normalna procedura serwisowa , tyle ze mozna toczyc swoje jak wiadomo ze sa proste bo z uzywkami to roznie bywa swoje to tak. Chodzi mi że nie założyłbym używanych tarcz bo wiem jak moje potrafią wyglądać...
Opublikowano 29 Kwietnia 201016 l procedura serwisowa, owszem ale tylko do grubosci minimalnej, ponizej tej wartosci ida do huty, zreszta malo ktory serwis to robi za duzo kombinacji, potrzeba wytaczarka, no moze byc w ostateczności tokarka, przed obrobka nalezy element dokładnie wypiaskowac, a juz jak to sie zrobi to I tak z tej tarczy g.... zostaje a gdzie tutaj miejsce na obróbkę ?????? a koszty tarcz I tak nie sa wysokie, jakosc zreszta tez....
Opublikowano 7 Maja 201016 l Panowie jaki jest nr czesci tarczy hamulcowej tylniej tej 300 mm do S4 b6 czy tam b7? I jaki koszt takich ? Bo musze zakupic
Opublikowano 8 Maja 201016 l Nosb dzieki jest bajka, dwa dni podocieralem i dzisiaj pierwsze lepsze hamowanie ze 150 i odczulem różnice, pozdro
Opublikowano 8 Maja 201016 l To jak je zamowic ? Isc do lokalnego sklepu i zapytac po prostu? www.lewian.com.pl
Opublikowano 9 Maja 201016 l udy 2 dni ? Nowe tarcze sie dociera niby 500 km Delikatnie hamujac Po prostu uwazaj zebys sobie nie przegrzal/pokrzywil ich Takze co ? Zaciski z S4 B5 dwutloczkowe pasuja bez problemow p&p ? To samo jest w A6, A8 i allroadach wiec na pewno zaden problem takie dostac. Dev dobra to w jakim dokladnie aucie to wystepowalo ? Tzn tarcze na tyl 300 mm S4 B6 tak ? Czy B7 ?
Opublikowano 9 Maja 201016 l Dev dobra to w jakim dokladnie aucie to wystepowalo ? Tzn tarcze na tyl 300 mm S4 B6 tak ? Czy B7 ? 300mm tarcze były w B6 i 7 ale to są chyba dwie różne konstrukcje nie dam za to sobie ch...a uciąc ale z tego co pamietam to tak wieczorem sprawdze i podam włąsciwe dane jest tylko jeden problem i to nie mały, do B5 nie podejdą, przykro mi
Opublikowano 9 Maja 201016 l w B5 tarcza ma większą wysokośc od B6,7 jak chcesz zniwelować tę różnicę :mysli:
Opublikowano 9 Maja 201016 l Panowie potrzebuję numeru zestawu naprawczego tłoczka zacisku pod 320 mm. Przeciąłem sobie jedna stronę i będę musiał wymienić.
Opublikowano 9 Maja 201016 l Adapterami pod zacisk Wlasnie ida do mnie zaciski z S4 po lifcie pod tarcze wentylowana
Opublikowano 9 Maja 201016 l jakie koszta za adaptery????[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 18:59_________________________________________________ Panowie potrzebuję numeru zestawu naprawczego tłoczka zacisku pod 320 mm. Przeciąłem sobie jedna stronę i będę musiał wymienić. przeryłem kilka katalogów i du...a :confused4: :confused4: chyba zostało tylko ASO :confused4: zapytaj Kolegę Spetsnaz, może on Ci pomoże w tym temacie :mysli:
Opublikowano 9 Maja 201016 l własnie tez szukałem i nie znalazłem. Myslałem ze Ate ma. Sprawdze jeszcze numer ori na gumce w zacisku moze po tym dojde.
Opublikowano 9 Maja 201016 l w katalogu Ate nie ma, sprawdzałem podaj oznaczenie, może sie cos znajdzie
Opublikowano 9 Maja 201016 l rano spisze później wrzuce na forum.[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 21:13_________________________________________________Znalzłem w Autofren ale czy to jest ten zestaw to nie jestem pewien. No i wolałbym z ATE http://www.seinsa.es/en/productos/productos3.asp?Id=108554