Opublikowano 21 Sierpnia 201312 l Luz ? W korym dokladnie miejscu ?Zdejmij kolo niech ktos naciska na hamulec i zobacz co sie dzieje Moze cos nie jest skrecone śruby te na imbus 7 chyba sprawdzone i są dokręcone...ale jak się puknie w zacisk ręką to jest takie dziwne metaliczne stuknięcie mech stwiewrdzil ze to cos na prowadzeniach czy jakoś tak...ale nie pozwoliłem mu nic ruszać bez konsultacji z Tobą kupujesz zaciski niewiadomo od kogo to potem tak masz... (Dev mam nadzieje że to nie od Ciebie )
Opublikowano 21 Sierpnia 201312 l Artur sprawdź luz na sworzniach dolnych wahaczy pewnie to przez jeden z nich te stuki
Opublikowano 21 Sierpnia 201312 l Luz ? W korym dokladnie miejscu ?Zdejmij kolo niech ktos naciska na hamulec i zobacz co sie dzieje Moze cos nie jest skrecone śruby te na imbus 7 chyba sprawdzone i są dokręcone...ale jak się puknie w zacisk ręką to jest takie dziwne metaliczne stuknięcie mech stwiewrdzil ze to cos na prowadzeniach czy jakoś tak...ale nie pozwoliłem mu nic ruszać bez konsultacji z Tobą kupujesz zaciski niewiadomo od kogo to potem tak masz... (Dev mam nadzieje że to nie od Ciebie ) Siemian ale wtopiłes ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- Artur sprawdź luz na sworzniach dolnych wahaczy pewnie to przez jeden z nich te stuki dzieki wielkie...zerkne jak wjade juz na podnosnik
Opublikowano 22 Sierpnia 201312 l Dev, potrzebuję twojej pomocy... ogarniesz mi przewody w oplocie pod zaciski brembo?
Opublikowano 22 Sierpnia 201312 l No problem, jaka ma byc długość, kolor ? Booster pisz dokładnie jaki chcesz kolor....!!!!!.....ma kilka do wyboru ...pisz bo jak nie napiszesz to devastation wybierze za Ciebie.....i zdziwisz się jaki wybierze
Opublikowano 22 Sierpnia 201312 l mogą być nawet różowe, byle by wszystko pasowało:decayed: Bingo :polew:
Opublikowano 22 Sierpnia 201312 l masz załatwione Bede jutro w GD to moge do Ciebie podjechać i obczaic temat
Opublikowano 22 Sierpnia 201312 l Musze odebrac Tiguana, montuja mi nowe Webasto w Gdyni na Hutniczej Odbior ok 12. Potem jade do Ikei to mozemy tam sie spotkac. Wrzuc mi nr handy na pw, moj nr masz ponizej.