Opublikowano 3 Maja 201610 l Ferodo w tej chwili nie jest dostępne w tym wymiarze. Jutro zapytam mojego dostawce z Belgii, może będzie mieć na stanie.
Opublikowano 4 Maja 201610 l Ok czekam na kontakt przeszukalem caly internet i nic :/ @Dev przyszły mi zaciski od s4 chciałbym je poczyścic mogę spokojnie odkręcić te duże torxy czy mi się coś wyspie i sobie z później nie poradze z poskladaniem. Edytowane 4 Maja 201610 l przez diesel1511
Opublikowano 4 Maja 201610 l te 4 możesz odkręcać nic sie nie stanie, ale bez sensu czyścić to ... do piaskowania i w proszek je ...
Opublikowano 5 Maja 201610 l Koledzy, do zacisku na tył 288mm zestaw naprawczy Autofren D4458 będzie ok ? Wymieniać wszystkie gumki razem z tą tylną od strony ręcznego ? Czy tylko te od strony tłoczka ? . Kolejna rzecz jak najlepiej podejść do sprawy odpowietrzenia wiem że sporo osób miało problemy z odpowietrzeniem tych zacisków . Zaciski będą w ręku więc można sobie jakoś to ułatwić ? Mogę też wykorzystać maszynkę która wytwarza ciśnienie w układzie ale też słyszałem że u kilku osób nawet to nie pomogło .
Opublikowano 5 Maja 201610 l Kup TRW SJ1236 Dzięki wielkie DEV poszukam , bo niestety w IC pustki z tym towarem . A wypowiesz się jeszcze na temat odpowietrzenia ?
Opublikowano 5 Maja 201610 l Panowie końcem następnego tygodnia zmieniam a raczej zmieniać bedą u mnie heble z 312/255 na 345/300. Moje pytanie czy do montażu nowych większych hebli bede potrzebował jakieś inne specjalne śruby które to wszystko bedą trzymać czy te z demontażu będą pasować? Mam nadzieje ze ktoś zrozumie o co mi chodzi Wysłane z iPhone
Opublikowano 5 Maja 201610 l zwrotnice ci zostają te same, otwory w nich też więc sruby beda szly te same
Opublikowano 5 Maja 201610 l zwrotnice ci zostają te same, otwory w nich też więc sruby beda szly te same Dzięki. Nie znam sie wiec wolałem wcześniej zapytać żeby auto za długo nie stało u mechanika bo będzie mi potrzebne Podziękował jeszcze raz
Opublikowano 5 Maja 201610 l Kup TRW SJ1236Dzięki wielkie DEV poszukam , bo niestety w IC pustki z tym towarem . A wypowiesz się jeszcze na temat odpowietrzenia ? Wandej ma
Opublikowano 5 Maja 201610 l Kup TRW SJ1236 Dzięki wielkie DEV poszukam , bo niestety w IC pustki z tym towarem . A wypowiesz się jeszcze na temat odpowietrzenia ? Przecież napisałem Ci że masz je w gratisie do zacisków
Opublikowano 6 Maja 201610 l Tomek to te same majstry coś mi o nich mówił??? http://allegro.pl/przekladnia-maglownica-audi-a4-passat-b5-b6-b7-i6147089999.html
Opublikowano 7 Maja 201610 l Dev co myslisz o zestawie Hamulce od S4 B7 tył, oraz zaciski A6 C6 S-line 347 przód ??? Zestaw oczywiscie do 1.8T Quattro. Edytowane 7 Maja 201610 l przez BartRose
Opublikowano 7 Maja 201610 l Dev co myslisz o zestawie Hamulce od S4 B7 tył, oraz zaciski A6 C6 S-line 347 przód ??? Zestaw oczywiscie do 1.8T Quattro. zestaw jak zestaw... ZAKŁADAĆ i jeździć
Opublikowano 7 Maja 201610 l Ja nie nacieszyłem się długo swoim zestawem. Przy delikatnym hamowaniu słychać głośne huczenie, Kierownica i pedał ok zero drgań. Chyba klocki red suff wykończyły zimmermanna sport. Zmieniłem klocki na ferodo ale efektu brak. Edytowane 7 Maja 201610 l przez Krzycho81