Opublikowano 18 Sierpnia 20197 l Panowie jak ugryźć temat, zardzewiała końcówka przewodu hamulcowego - "omyka się". Jak przetnę sztywny przewód to dam radę zarobić nowa końcówkę niedrogim sprzętem ? Czy muszę ratować sie łącznikiem z kawałkiem miedzianego przewodu ?
Opublikowano 18 Sierpnia 20197 l 7 minut temu, Frond Side napisał: Panowie jak ugryźć temat, zardzewiała końcówka przewodu hamulcowego - "omyka się". Jak przetnę sztywny przewód to dam radę zarobić nowa końcówkę niedrogim sprzętem ? Czy muszę ratować sie łącznikiem z kawałkiem miedzianego przewodu ? Szczypce morse'a
Opublikowano 18 Sierpnia 20197 l 13 minut temu, Dev napisał: Szczypce morse'a I po wymianie przewodu wkręcić sztywny z tą końcówka czy coś kombinować ? Niby rdza powierzchownie Edytowane 18 Sierpnia 20197 l przez Frond Side
Opublikowano 18 Sierpnia 20197 l 7 minut temu, Frond Side napisał: I po wymianie przewodu wkręcić sztywny z tą końcówka czy coś kombinować ? Niby rdza powierzchownie Zmień przewód elastyczny na nowy
Opublikowano 18 Sierpnia 20197 l 6 minut temu, Dev napisał: Zmień przewód elastyczny na nowy Elastyczny mam w "oplocie" nowy tylko co ze sztywnym ? Wymieniać cały, wymienić kawałek dodając łącznik i miedziany czy taki zostawic z pordzewiala końcówka ? Edytowane 18 Sierpnia 20197 l przez Frond Side
Opublikowano 18 Sierpnia 20197 l 8 minut temu, Frond Side napisał: Elastyczny mam w "oplocie" nowy tylko co ze sztywnym ? Wymieniać cały, wymienić kawałek dodając łącznik i miedziany czy taki zostawic z pordzewiala końcówka ? Wymień tylko elastyczny, chyba że się urwie to ten sztywny.lawalek daj nowy
Opublikowano 18 Sierpnia 20197 l 58 minut temu, Dev napisał: Ostatnio takie robiłem do S4 B7 free photo host No właśnie o te mi chodzi, czy tylko dystans wchodzi przy tej wymianie? Czy można jakoś to obejść?
Opublikowano 18 Sierpnia 20197 l 4 minuty temu, andrzej104513 napisał: Czy można jakoś to obejść? Mozna
Opublikowano 18 Sierpnia 20197 l 5 minut temu, HOLMATRO napisał: Liznąć zacisk ? Raczej adapter pod zacisk.
Opublikowano 18 Sierpnia 20197 l 1 minutę temu, andrzej104513 napisał: Raczej adapter pod zacisk. Żadnych go...ien
Opublikowano 18 Sierpnia 20197 l Autor 1 godzinę temu, andrzej104513 napisał: To zostaje inna tarcza. Jak mogę się z tobą skontaktować. Masz nr tel w podpisie...
Opublikowano 18 Sierpnia 20197 l 29 minut temu, H4mm3R napisał: Masz nr tel w podpisie... Temat wałkowany - w wersji mobilnej nie wyświetlają się sygnatury
Opublikowano 23 Sierpnia 20196 l W dniu 18.08.2019 o 21:36, HOLMATRO napisał: Temat wałkowany - w wersji mobilnej nie wyświetlają się sygnatury Grzesiu to weź szybko wciśnij "wersja na komputer" i już są sygnatury nawet lesie