Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Upgrade hamulców w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe jak będzie sprawa wyglądała z tym jarzmem które oferuje firma ECS bo to jest zestaw dedykowany do przejścia z 320 na 345.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciekawe jak będzie sprawa wyglądała z tym jarzmem które oferuje firma ECS bo to jest zestaw dedykowany do przejścia z 320 na 345.

i ciekawe czy można kupić same jarzma...

Opublikowano

no ale po co jak i tak tarcze potrzebujesz a cena jest raczej nienajgorsza...

Opublikowano

ale niekoniecznie mogę chcieć akurat te tarcze, nie wziąłeś tego pod uwagę?zresztą przy doliczeniu kosztów transportu robi się już 533$ więc już nie tak różowo. chyba że zakup grupowy

Opublikowano

ja tam nie potrzebuje. :wink4: Ogólnie to nie ma zbyt dużego wyboru jeśli chodzi o tarcze 345mm...

Opublikowano

napisałem do nich mail-a w tej sprawie

zobaczymy co odpisza

Opublikowano

napisałem do nich mail-a w tej sprawie

zobaczymy co odpisza

:good: no to czekamy

Opublikowano

zobaczymy moze jeszcze dzisiaj odpiszą pod warunkiem że mojego maila nie uznają za SPAM

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

6 godzin róznicy czasowej, chyba sa juz w pracy :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 17:25_________________________________________________no i jest odpowiedz: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

Hello, Tomaszek, thanks for writing. Shipping would be $69.95, so that would bring the total to $249.85.

http://www.ecstuning.com/Cart/?add1=8542&qty1=2&utm_source=KKays&utm_medium=email&utm_content=link2cart&salesrep=KKays

zapodałem jeszcze zapytanie jakie będą koszta przy większej ilości kompletów

ile te jarzma kosztują u nas w ASO ????????

Opublikowano

Do 300 baksów wydaje mi się, że jest szansa na uniknięcie cła. Przy grupowym chyba będzie trzeba płacić.

Mam ofertę jaką dostałem w aso na cały zestaw na przód od S4, podane ceny w ostatnim słupku z rabatem 10%, w 3 od prawej bez rabatu

TNR5A.jpg

zaciski i jarzma są wyszczególnione czarne-droższe i białe-tańsze, czyli za nie malowane wychodzi 1200zł więc nie wiem czy się opłaca ciągnąć z za oceanu, no chyba, że tak jak pisałem są dedykowane do upgradu czyli lekko wyższe od oryginalnych.

Opublikowano

ja tam nie potrzebuje. :wink4: Ogólnie to nie ma zbyt dużego wyboru jeśli chodzi o tarcze 345mm...

Siemian, mówię Ci zakładaj OZ + FDSP :wink4: na www.hamulce.net dostaniesz najlepsze ceny :wink4:

Ja dzisiaj założyłem i dodatkowo klocki Ferodo Premier na tył i tak jak przypuszczałem jest za***iście :wink4: nic nie bije i mam nadzieję, że nigdy nie będzie :tongue4: na 320 nie biło

Opublikowano

Juz dawno Siemianowi proponowałem montaz FDSP

ale on wolał zwykłe Ate.... :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano

hehehe... narazie nic nie zmieniam. Hamować hamuje. Wydałem troche kaski ostatnio na auto (stabilizatory, sprzęgło, tuner tv) :decayed: i trzeba poczekać

Opublikowano

Czyli wybierasz wariant bezpieczny i oszczędny :decayed: :decayed: :decayed: :

MaIl9.jpgk8yNS.jpg

... jeszcze trochę i będziesz mógł się przekonać jak jest tarcza w środku zbudowana:

MaSjJ.jpg

ale możesz wyrezać jeszcze nowe rotory :kox: :

k8LgA.jpg

Opublikowano

Ja chyba zaczne od d*py strony. Znalazlem 300mm na tyl z S4 B6, praktycznie nowe tarcze i klocki OZ + przewody w oplocie.

Jak kupie to sie pochwale :kox:

W miedzyczasie dojade do konca 320mm + 255mm, ktore mam na aucie i zaloze swiezy komplet przod + tyl :)

Opublikowano

Czy tylny klocek z 288 jest taki sam jak pod 255 lub 245 ? Jeśli nie to czy różni się tylko grubością czy czymś jeszcze ?

Opublikowano

Czy tylny klocek z 288 jest taki sam jak pod 255 lub 245 ? Jeśli nie to czy różni się tylko grubością czy czymś jeszcze ?

Jest zupełnie inny rózni sie mocowaniem.

Opublikowano

Jest zupełnie inny rózni sie mocowaniem.

Dziękuję :hi:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 13:42_________________________________________________Ceny tyłu do S4 (C - nie lakierowane, J - czarne)

kMS1i.jpg

Opublikowano

a co sadzicie o zestawach brembo 355 z inter cars kpl zaciski jarzma tarcze i klocki?

Olej IC :thumbdown:

Tu masz różne komplety, od BIG OM, po Stage 4 (max. 1850$ z dwuczęściowymi tarczami 355 mm i sześciotłoczkowymi zaciskami Porsche):

http://www.ecstuning.com/Audi-B7_A4-FWD-2.0T/Braking/ECS_Stage_4/ES2538/

serdeczne dzieki:)

a ma ktoś z was jakiś taki zestaw?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie mam 320 z S4 B5 na przodzie.

Oplaca sie zakladac do tego tyl 300mm z S4 B6, czy poczekac na wiekszy przod? :mysli: