unkas69 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 (edytowane) Witam, Minęło trochę czasu od mojego pierwszego wejścia na forum i przywitania sie... ale już nadrabiam ? Moją A4-ke zakupiłem w 2011 w DE przez Audi Zentrum Stuttgart. Autko jest po pierwszym właścicielu, który to zakupił je w październiku 2000 roku dokładnie w tym samym Autohaus'ie, jeździł nim 10,5 roku, a następnie w maju 2011 oddał je w rozliczeniu biorąc sobie nową A4-ke... ehhh. Był nim już w zasadzie dziadzio bo urodzony w 1939r miał przy zakupie 61 lat więc pewnie nie szarżował nim zbyt ostro... mam nadzieję . Książka serwisowa jest wypełniona wpisami również tego samego ASO (Audi Zentrum Stuttgart) przez cały okres użytkowania... co roku od zakupu do oddania w rozliczeniu, gdzie ostatni wpis przy 95,5tys. km na koniec października 2010. Przebieg przy zakupie to niecałe 100tys. km. Autko przy zakupie było już oczywiście wyrejestrowane ale miało zrobiony świeży przegląd również przez ASO (kończył się krótko po oddaniu przez poprzedniego właściciela) dzięki czemu nie musiałem robić nowego pełnego po pierwsze w DE na przejazd, a po drugie w PL tylko ten nasz śmieszny wpis do bazy potwierdzajacy zgodność numerów (~50PLN). ________________________________________________Podstawowe dane: Rocznik: 09/2000 Nadwozie: Limuzyna Kolor: Zielony metalik (LY6R - Lorbeergrün Metallic) Silnik: [AJM] 1.9 TDI 115PS Skrzynia: [EZP] TipTronic Seria (Ori): Felgi pięcioramienne => 7Jx16'' ET45 - 5 szt. ABS/ASR z elektryczną blokadą EDL 4x AirBag => kierowca + pasażer + boczne Fotele => skóra w kolorze muszelkowym (N1B/EC) ...czyli szarym , standard (Q1A), podgrzewane, regulacja ręczna + elektryczna regulacja części lędźwiowej Tylna kanapa niedzielona, oparcie dzielone Kierownica skórzana Wewnętrzne dekory => orzech włoski (5MG) Klimatronic Tacho => pełny FIS Dźwięk => Radio Concert I + Zmieniarka CD + komplet głośników Parktronic (tył) Centralny zamek z możliwością oddzielnego otwieranie bagażnika Elektryczne szyby => przód, tył + moduł komfortu Szyberdach => szklany, elektryczny + moduł komfortu Lusterka zewnętrzne => ustawiane elektrycznie, niepodgrzewane... wtf Planowane: Tempomat (link) ...done Komfortblinker (link) ...done Cupholder (link) ...done (niedostępny w kolorze mojego kokpitu , no ale był jeszcze schowek na kasety więc trzeba było zmienić ) Matowe aluringi w stylu RS (link) ...done Zmieniarka MP3 z modułem BT (link) ...done Oświetlenie wew. w LED/SMD ...done Podgrzewane lusterka ...awaiting Aktualne Ori Felgi 16'' w graficie ...rejected Ori Felgi 17'' ...rejected Program ...rejected _________________________________________________ Wstępnie kilka fotek (bardziej aktualne z czasem): Czas na Aluringi Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez unkas69
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 to na wiosne otworzą Ci wątek Ive trza zamknąć No całkiem całkiem zgrabny polift
jozek726 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 ładny polifcik, kolorek , ładny automocik tak jakos mi nie leży no ale to juz indywidualna kwestia rezaj ostro
gucionexia Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 BoZe jakie to piękne Dbaj o nią i zajedz kiedy ją sprzedać do Bialegostoku :> Tylko wcześniej daj cynka ,że jedziesz :gwizdanie:
matyss___ Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 ładne autko...teraz gwincik i do dołu jakies 5 cm i bedzie malinka a no i 17stki badz 18stki
Banan Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autko na +++++ Mam bardzo podobną też 09/2000 + TIP + parktronic + muszelka ale tapicerka materiałowa i czarna góra deski , te same dekory, niestety nie mam szyber dachu , z tyłu korbki ale za to grzaną kierownicę multifunkcję Życzę bezawaryjności : Aha i u mnie tez zapomnieli o grzanych lusterkach - ale to już dołożyłem przydają się zimą
cacek89 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 ojej słitaśna ta audi pewnie pachnie nowoscia jeszcze
dziadek Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Tylko nie szarżuj przez pierwsze kilometry bo pewnie jeszcze nie dotarta graty zakupu
unkas69 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 Automacik tak jakoś mi nie leży no ale to już indywidualna kwestia Takie moje małe przyzwyczajenie... od początku szukałem w automacie . Jak pojeżdżę manualem to tęsknię do automatu, jak pojeżdżę znowu automatem to fajnie mi się operuje manualem. Mam bardzo podobną też 09/2000 + TIP + parktronic + muszelka ale tapicerka materiałowa i czarna góra deski , te same dekory, niestety nie mam szyber dachu , z tyłu korbki ale za to grzaną kierownicę multifunkcję.Aha i u mnie tez zapomnieli o grzanych lusterkach - ale to już dołożyłem przydają się zimą Co do podgrzewanej kiery to też dobra opcja . Ja przy naszym arktycznym klimacie bardzo doceniam dogrzewanie mojego tyłka i jajek... ale z jajkami nie przesadzam bo jak wiadomo niezdrowo dla "przyszłego pokolenia" Lusterka, hmmm... no własnie zapomniałem dopisać do "Planowanych" Dbaj o nią i zajedz kiedy ją sprzedać do Bialegostoku Tylko wcześniej daj cynka ,że jedziesz Hehe, jak przyjdzie czas na zmianę
Kuba A4 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 kolor ładny ale mi osobiście środek się nie widzi ale to rzecz gustu, ogólnie bardzo zacna maszyna
unkas69 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Wiosenna pogoda za oknem + weekend = czas na małe mody... Aluringi na zegary (foto - patrz góra/str. nr 1) Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez unkas69
unkas69 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Opublikowano 17 Marca 2012 Tak... dokładnie te od DIDO Tuning (link)
Rekomendowane odpowiedzi