paulooo Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam, kiedy jakiś spot planujecie w okolicy Opola K-k? Jakby co to ja się pisze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 tutaj strasznie cicho o spotach.też często bywam w tamtych okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulooo Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Może dlatego że zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 z tego co kolego zauważyłem to w lecie też cisza była. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 ja dziś widziałem dwie A4 w Opolu z logo vagteamPolska, zna ich ktoś? pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 He dobre logo ale ja nie kojarzę he. Ja byłem dziś też w Opolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 chyba vagteamPolska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 tak tak vagteamPolska , jak wpiszesz osobno to sie tamto pojawia, jak kogos zobacze to chyba zagadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 ja też często bywam w tamtych okolicach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam Ja równierz jestem z kędzierzyna i duzo jezdze po opolskim wiec chetnie bym sie pisał na jakiś zlocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Chodzi o vag.team.pl (skasujcie pierwsza kropkę) zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantomas111 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witam szanowne grono.Piszę się też na zlocik OOOO w Opolu najlepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy-cichy Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Koledzy z forum vwgolfa robią co jakiś czas spociki w opolu, a bywają tam nie tylko Volkswageny więc można by siuę dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantomas111 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 pewnie że można dołączyć a pogoda dziś sprzyjająca:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 A ja was zapraszam na cośrodowe spoty opolskiegoVAG'a w CH Solaris poziom +4 godz 19. A niedługo kolejny między forumowy spot VAG'a 15 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 hej, dawno mnie nie było, i co udało sie jakiś spot zorganizować?? ja jestem chętny. ostatnio byłem nawet na jednym ale innego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ja najwcześniej będę w Strzelcach w maju to będziemy się organizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dzisiaj macie forumowy spot vaga pod Karolinką więc uderzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 zaraz tam podjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi