Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Spot Opole I okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niedziela godz.15 Spot grupy Vag Niemodlin pod Biedronka ul.Opolska Zapraszamy!!:naughty:

---------- Post dopisany 06-10-2012 at 15:51 ---------- Poprzedni post napisany 05-10-2012 at 17:50 ----------

Niedziela godz.15 Spot grupy Vag Niemodlin pod Biedronka ul.Opolska Zapraszamy!!:naughty:

mam nadzieje ze ktos sie pojawi:a4fan:

...a wy tak czasami nie nalezycie pod vagteam.pl???

Ogolnie to chcialbym przestrzec przed tymi co woza takie naklejki- zwlaszcza z woj. Opolskiego- Znam dobrze macherow tej strony i powiem tylko tyle: bez nich zyje mi sie lepiej.

kolego my należymy jak już to do opolskivag.pl ale mamy swoja wlasna grupe Niemodlin a teraz bedziemy dzialac pod wlasna nazwa vag4fans ,:naughty:

---------- Post dopisany at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ----------

spot bedzie przeniesiony do pizzeri ale poczekamy pod biedra na wszystkich:wink:

Opublikowano

ja bym dziś przyjecha,ł ale nie dam rady:( , w następnym tygodniu jak coś to sie spiszemy, bo pewnie coś bedziemy robili.

Opublikowano

spoko,jak my tez cos bedziemy dzialac to dam znac:naughty:

Opublikowano

kolego my należymy jak już to do opolskivag.pl ale mamy swoja wlasna grupe Niemodlin a teraz bedziemy dzialac pod wlasna nazwa vag4fans ,:naughty:

o opolskivag.pl nic negatywnego nie slyszalem- przeciwnie, ale waszej grupy nie znam. znacie tych z vagteam?

Opublikowano

o opolskivag.pl nic negatywnego nie slyszalem- przeciwnie, ale waszej grupy nie znam. znacie tych z vagteam?

tak, zanam chłopaków z vagteam.pl - Nypal, Przemo, Dziarule, Kornetto itd.

Opublikowano

Kornetto, dziarule w porzadku, ale Nypal ma swoje za skora. A przemo? Robi co Nypal mu powie....

Nypala tutaj tez znaja co starsi- i to nie z najlepszej strony.

Opublikowano

opolskivag.pl jest ok, a nasza grupa dopiero powstaje,jak juz bedzie forum to zapraszamy:hi:

a vagteam nie znam i ja ogolnie to tylko audi80klub , a4klub ,opolskivag, a teraz cos wlasnego szykujemy:naughty:

Opublikowano
Kornetto, dziarule w porzadku, ale Nypal ma swoje za skora. A przemo? Robi co Nypal mu powie....

Nypala tutaj tez znaja co starsi- i to nie z najlepszej strony.

wiesz ja chłopaków znam jakieś 3 lata, nie mogę nic złego o nich powiedzieć. To oni wciągneli mnie w temat audi, jak sobie sprawiłem swoją:) A pierwszym moim forum był właśnie vagteam.pl teaz też jestem tu i jest OK:) wychodzę z założenia, że nieważne z jakiego jesteś forum, można zawsze przecież zrobić wspólnego spota, jeżli mamy taka samą pasję:)

Opublikowano

Wiesz, ja zamknąłem ten rozdział w moim życiu i nie chce wracać do dyskusji o nich, tym bardziej jeżeli nie uczestniczą w niej, na co zresztą nie mam tez ochoty. Po prostu chciałem dać tylko znać ze jeżeli już pojawię się na jakimś spocie w Opolskim to na takim na którym ich nie ma, lub na takim który nie ma nic wspólnego z Vagteam.pl

Opublikowano

Rozumiem i szanuję Twoję zdanie. Ale mam nadzieję że jeżeli będziesz w Polsce to będziemy mieli okazję się poznać na jakimś spocie z A4.pl, nawet jeżeli działam na dwóch forach, bo ja nie widze przeciwskazań. pozdrawiam

Opublikowano

chłopaki,znowu robimy spocik w Niemodlinie na Biedronce w sobote o 16.00,jeśli jest ktoś chętny to zapraszamy:hi:

Opublikowano

spoko przyjdzie taki dzien ze bedziemy mieli taka frekfencje ze hohoho :polew:

Ale do tego czasu uzbrojmy sie w cierpliwosc.

Opublikowano

a no panowie a no :naughty:

Opublikowano
chłopaki,znowu robimy spocik w Niemodlinie na Biedronce w sobote o 16.00,jeśli jest ktoś chętny to zapraszamy:hi:

Marcin jak juz pisalem dzis wracam z Opola o 22 takze u was w niemodlinie grubo przed 23 bede niestety:doh: mysle ze za 20 winienem byc na miejscu.

Opublikowano

Mozna .....mozna mini spontan był :naughty:

Opublikowano

a no byl,zaliczam jako udany,a ty miales furke robic dzisiaj,jak sie wyrobisz to wpadnij na spota :naughty:

Opublikowano

zanim przyjechalem do domu od spotknia z wami to zaraz kolo cmentarza mialem haltowanie przez niebieskich :facepalm: pojechalem do nysy do kolegi pomoc mu przy maszynie dowiedzilem fadra w nysie i o 2 bylem juz wolny.

zeby bylo smieszniej o 4 !!!!! pobudka i dalej dzida do roboty teraz godz.12.09 i jak narazi ematiz jest w robocie czekam jeszcze na passata i wymiane rozrusznika oraz moje wozidlo-niewiem kiedy a juz padam na pysk. :facepalm:

Opublikowano

oj to nie dobrze tak się zamęczać :facepalm:

Opublikowano

Hahahaha....

Lipa z modow przy audi :facepalm: czasowo nie dam rady a do niedzieli przy aucie siedziec niechce. Zeszlo mi z rozrusznikiem :thumbdown: