dydekm1 Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Siema.Mam problem z w/w elementem ...Od dnia zakupu OOOO dziwnie się zamykały. Raz za pierwszym strzałem , raz wcale...( ja zamknę ,ale żona już k..... nie potrafi tylko musi napieprzać kilka razy , a to w...... jak cholera ,a z resztą jak w takim aucie trzaskać drzwiami... :gwizdanie: ). Przerobiłem już chyba wszystkie możliwe sposoby regulacji łącznie z podginaniem drzwi ku górze ( były trochę opadnięte ) .A auto nie było walone... Została chyba tylko wymiana zamka bo już nic innego nie przychodzi do głowy... Może ktoś coś podobnego przerabiał? Cóż w tym ustrojstwie siedzi ... pomocy i dzięki za porady...
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 mam to samo z drzwiami od kierowcy ja zamkne a moja nie też nap... drzwiami.a szczerze nie przerabiałem tego bo zimno jest.jak się ociepli będę kombinował.a moim zdaniem po prostu zamek odbija.bo przy zamykaniu trzeba je pociągnąć do siebie, i się zamkną.
HaVoK Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 jak dla mnie to do wymiany zawias. I od tego bym zaczął.
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 jak dla mnie to do wymiany zawias. I od tego bym zaczął. ale jak zawias nie ma luzu??
dydekm1 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 właśnie ,że zawias nie ma luzu...
Szarik Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Naprawa lub wymiana zamka oraz regulacja rygla
Mceleron Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 cześć mam podobnie, z tym ze u mnie nie otwiera centralny, w tylnych drzwiach lewych, uporałeś się już z tym problemem?
Seikokilla Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 zamek do wymiany, tez to mialem. najlepiej kupic uzywke na alledrogo:wink:
Rekomendowane odpowiedzi