DamianA4b6 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 witam przerobiłem cały wydech z rozejsciem na dwie strony z rury 2,5 calowej wszystko fajnei i pieknie ale nei podoba mi sie buczenie wewnatrz samochodu i prosze o pomoc jak to zminimalizować ale nie tracac na obecnym dzwieku na zewnatrz [mod]Gdzie jest prefix!? - poprawiłem kolejne wylądują w koszu[/mod]
tomasz_gti Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 kolego miałeś nagrać filmik jak to chodzi, zrób zdjęcia jak możesz jak ten wydech wygląda. to są same rury czy stosowałeś jakieś tłumiki przelotowe??
krystian821 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Moze wstawienie takiego tlumika srodkowego rozwiazalo by problem http://allegro.pl/tlumik-proex-srodkowy-przelotowy-wyciszajacy-i2064165696.html
DamianA4b6 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 kolego miałeś nagrać filmik jak to chodzi, zrób zdjęcia jak możesz jak ten wydech wygląda. to są same rury czy stosowałeś jakieś tłumiki przelotowe?? Witam wiem pamietam o tym i filmik jak sie wyrobie przez weekend to dodam a ten tłumik to ze samych rur zrobiłem tylko złacze elastyczne i spawy zostły hehe
tomasz_gti Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 kolego trzeba zastosować jakiś tłumik przelotowy środkowy ewentualnie tłumiki końcowe
omerta Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Buczy bo masz przelot, tanie rozwiązanie to tłumik wyciszający czyli komorowy lub sportowy katalizator - jedno i drugie spowalnia spaliny a więc wiadomo co za tym idzie... nic więcej nie wymyślisz
Rekomendowane odpowiedzi