marcin23 Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Witam Mam pytanie czy te kontrolkę można aktywować lub dezaktywować jak kontrolke od zapięcia pasów np vag-iem. Jeśli tak to jak. Domyślam się, że gdzieś na kanale 17. pozdrawiam Marcin
wrclaguna Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=240921.0;highlight=kontrolka+pasow
marcin23 Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Opublikowano 11 Lutego 2012 Może nie jasno napisałem chodzi mi konkretnie o kontrolką chceck engine. Co do pasów to wiem jak je aktywowac i dezaktywować. Swoją droga nie mam u siebie tej funkcji.
domjenick Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 vagiem tego nie zrobisz :gwizdanie:
spanky Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Może nie jasno napisałem chodzi mi konkretnie o kontrolką chceck engine. Co do pasów to wiem jak je aktywowac i dezaktywować. Swoją droga nie mam u siebie tej funkcji. nie da sie
MiruK Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 z tego co wiem to starsze B6 nie mają tej kontrolki, u mnie jest ale lepiej żeby się nie zapalała
domjenick Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 z tego co wiem to starsze B6 nie mają tej kontrolki, u mnie jest ale lepiej żeby się nie zapalała każda B6 ma kontrolkę check engine
MiruK Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 z tego co wiem to starsze B6 nie mają tej kontrolki, u mnie jest ale lepiej żeby się nie zapalała każda B6 ma kontrolkę check engine fizycznie może i ma , kiedyś ktoś pisał na tym forum że w starszych B6 zamiast kontrolki check engine mruga kontrolka od świec żarowych
domjenick Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 właściwie-to masz rację, bo ona miga, jak z silnikiem diesla jest coś nie tak-to samo mam w Touranie na pewno każda benzyna ma
Rekomendowane odpowiedzi