Gość donuska90 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 A czy żeby iść gdzieś z kobietą to potrzebne jest do tego jakieś święto gdzie wszystko dwa razy droższe jest ? Lipka i tyle Tu powinien być inny, znacznie ciekawszy temat: " Pomysł na randkę" :gwizdanie: ooooooo taaaaaaaaaaak
musti Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Wypadzik do kina na seans , spacer , wieczorna kolacyjka przy świeczkach i klimatycznej muzyce
jarko Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 I duuuuuuuuuuuużo kwiatów A Wy już będziecie wiedziały jak Nam się odwdzięczyć :naughty:
musti Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 I duuuuuuuuuuuużo kwiatów całą kwiaciarnię :>
Gość donuska90 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 I duuuuuuuuuuuużo kwiatów A Wy już będziecie wiedziały jak Nam się odwdzięczyć :naughty: :tongue4: ;DD [br]Dopisany: 13 Luty 2012, 17:09_________________________________________________ I duuuuuuuuuuuużo kwiatów całą kwiaciarnię :> Co najmniej dwie ;D
ziutek1957 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja mam juz czerwona wstazke,jutro wracajac z pracy przewiazuje sie caly ,wchodze do domu i mowie do zony tadaaaaaa
Hugo Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja mam juz czerwona wstazke,jutro wracajac z pracy przewiazuje sie caly ,wchodze do domu i mowie do zony tadaaaaaa Tylko nie zapomnij się rozebrać :polew:
Luka3s Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zachlać ryja w środku tygodnia, żeby wspomnienia nie zdążyły wrócić ^^
janusz_stg Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja i moja "Walentynka" idziemy po południu normalnie do pracy i jak tu świętować ? a rano muszę zająć się wnusią A tak po za tym to co tu wymyślać . Bądźcie po prostu w ten dzień R A Z E M i to już wszystko!!! I aby wam to R A Z E M na jak najdłużej starczyło!!! R A Z E M nie wymaga wymyślania niczego szczególnego ! R A Z E M to znaczy ....... ( i tu niech każdy sam sobie dopowie ). R A Z E M to znaczy - móc zająć się wnusią !
kamosor Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Swojej kobiecie zawsze serwuje sex na najwyższym światowym poziomie ,a tego dnia staram się jeszcze bardziej. :> Gdybyś wziął ze mnie przykład ,to nie miał byś takich problemów
Luka3s Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Swojej kobiecie zawsze serwuje sex na najwyższym światowym poziomie ,a tego dnia staram się jeszcze bardziej. :> Gdybyś wziął ze mnie przykład ,to nie miał byś takich problemów :polew:
Reggi Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Mój plan na walentynki...zapierdalam cały dzień, o 18:30 jadę na zaliczenie na uczelnie..a później z kwiatkiem do żony i misiem dla córci :polew:
Gość donuska90 Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Mój plan na walentynki...zapierdalam cały dzień, o 18:30 jadę na zaliczenie na uczelnie..a później z kwiatkiem do żony i misiem dla córci :good: :good: :good:
Rekomendowane odpowiedzi