Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pany a jak walić w te AT ?? :decayed:

Opublikowano

Poszukajcie sobie skórek z weakspotami i bedziecie wiedzieli gdzie strzelać(nauczycie sie możecie usunąć żeby nie szpeciło). Tiger P to żaden problem, cała wieża to weakspot. Jeśli masz na myśli tedeki angielskie(at 8, 7, 15) to najlepiej w garnek na górze dodatkowo w at 8 w to mniejsze działo po boku a w at 15 centralnie w działo.

Opublikowano
  • Autor

mozna grac ze skorkami ?? widzialem na youtubie jak koles testował skorki na weakspoty i skorki gdzie jest silnik :decayed: i jak zapalac :wink: ale czy mozna grac z tymi skorkami ?? to nie wiem :naughty:

Opublikowano

:hi:ja już upalam T110E4 wczoraj IS7 zniszczony jednym strzałem 2150 dmg zabrane trafiony w amo :decayed: Zapraszam chętnych do klanu -CDL- wymagania min.8 tier,TS3.Pytania pisać na PW :wink:

Opublikowano

Można ich używać nie jest to zabronione. "Naumiesz" sie miejsc możesz usunąć, bo nie ukrywajmy troche szpecą jak chcesz mieć pełny realizm:wink:. No ja narazie nie moge grać przez kompa i 5 X rdza wszamuje:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Pany dzięki naszemu PREZESOWI :friends::notworthy: mamy podwieszony topic :decayed: i mogę edytować posta :wink: także będę uzupełniał nasze nicki :kox:

Opublikowano

Pany podpowie mi ktos czy działo 122mm do IS-a moge zamontowac z automatu czy najpierw gąski , wieza i dopiero działo ???

Opublikowano
  • Autor

hmmmnie pamietam jak montowałem :decayed: ale jak w garazu sciagam gaski to mam te 122:decayed:

Opublikowano
hmmmnie pamietam jak montowałem :decayed: ale jak w garazu sciagam gaski to mam te 122:decayed:

nie chce na pałe robic bo juz z KV-1s tak odjebałem , ze najpierw kupiłem działo a potem reszte :grin::facepalm:

Opublikowano
  • Autor

dorobiłem sie wczoraj kv-1s elitarnego :decayed: i brakuje mi mi 5k expa na IS3 :wink:

Opublikowano

IS 3 to niezła zabawka ale dopiero z bl9 i tylko przodem do wroga. Pamiętam jak z kumplami graliśmy na 3 is 3, normalnie miazga, aby była walka kto wiecej nastuka fragów bo wygrana w kieszeni:wink: Mój nick taki sam w grze jak tu.

Opublikowano

W końcu dorobiłem sie działa 122mm w Is-ie , teraz mozna cisnac na dwa tanki z takim samym jebnieciem :grin: jak sie wczesniej przesiadałem z KV-1s na IS-a to tak jakbym z procy strzelał :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dobre jest te 122 ale te najdroższe :decayed: co później będzie na IS-3 :wink: + dosyłacz i jest ogień w szopie :naughty::naughty:

Opublikowano
dobre jest te 122 ale te najdroższe :decayed: co później będzie na IS-3 :wink: + dosyłacz i jest ogień w szopie :naughty::naughty:

No teraz cisne w strone IS-3 ale to daleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeka droga :kox:

Opublikowano
Poszukajcie sobie skórek z weakspotami i bedziecie wiedzieli gdzie strzelać(nauczycie sie możecie usunąć żeby nie szpeciło). Tiger P to żaden problem, cała wieża to weakspot. Jeśli masz na myśli tedeki angielskie(at 8, 7, 15) to najlepiej w garnek na górze dodatkowo w at 8 w to mniejsze działo po boku a w at 15 centralnie w działo.

Prawda w weekend miałem centralne spotkanie i zmuliłem mu działo ...

Opublikowano
  • Autor

no działa to :kox: wczoraj miałem spotkanko z AT15 i jeb mu w działo :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Do skinów nie trzeba kopii zapasowej(piszą tak żeby sie nikt nie czepiał że sie coś zj...o), ściagasz i wklejasz do res moda do odpowiedniego patcha. Tak jak mówiłem jak sie pozna słabe miejsca to nie ma czołgu nie do przebicia:naughty: Polecam tez kanał na jutubie* gracza hallack05, przystępnie omawia pancerz, tłumaczy jak podpalać i wysadzać.

Opublikowano
  • Autor

A Ty :naughty::naughty: no to trzeba zassać :decayed: i w weekend testować :kox: to w takim razie nie ide nigdzie na impeze w weekend :grin::grin: tylko WOT:polew::polew:

Opublikowano

Jest albo będzie jakas misja na pazdziernik ??? bo z kasą krucho :decayed: