Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

T-34 to tez premium tak ??:whistling:

Opublikowano

T-34 to radziecki papierowy czołg ...T34 amerykański HT'ek:wink:

Opublikowano

tak 12tys albo 12.5tys golda kosztuje:facepalm:

Opublikowano

ale warto :) bo dobrze zarabia .i utrzymanie jego jest tanie w porównaniu z innymi 8 Tierami

Opublikowano
Co do gry X to moim zdaniem trzeba miec konto premium bo mamy dwa za***iste plusy zarabiamy ja wychodze na X po 20-30tys na czysto wiec nie jest zle a jaka zabawa za***ista :decayed:

da sie spokojnie zarobic i bez premki, ale jak kilka slabszych meczy to kase szybko wsysa ;)

Opublikowano

No , mieszanie z "usprawnieniami" w grze skonczyło sie reinstalacją :decayed::grin::grin::grin: Rozumiem ze mam odinstalowac i zainstalowac na nowo ???:decayed:

Opublikowano
No , mieszanie z "usprawnieniami" w grze skonczyło sie reinstalacją :decayed::grin::grin::grin: Rozumiem ze mam odinstalowac i zainstalowac na nowo ???:decayed:

Wcześniej czy później musiało się to stać:P

Tak..

Wysłane z HO.

Opublikowano

Wcześniej czy później musiało się to stać:P

Tak..

Wysłane z HO.

Wystraszyłem sie ze cos sie skisi i bede jechał od zera :naughty:

Opublikowano

Narazie wywal wszystko z res mod i zobacz czy zadziała.

Opublikowano
  • Autor

jest wkoncu mam is 3 :decayed::dance::dance:teraz pozbierac zostało 30k expa na te najmocniejsze działo :decayed:

Opublikowano

is-3 fajnie go się masakruję :) hehe:kox: jak atakujesz to uważaj na dolną płytę i wieżę :) bo wchodzi jak w masło :)

Opublikowano
  • Autor

no jak masz X tier to sie nie dziwie :decayed:

Opublikowano

nie :kox: jedynie taką zabawkę na topie ...

cr37.jpg

kxep.jpg

Opublikowano

Jak gra na swoje tiery to raczej bl 9 masakruje innych. Czołg fajny, przyjemnie sie gra ale w kilku i trzeba grać agresywnie. Często pada amorack bo masz z przodu a wiekszość wie juz gdzie strzelać. W 8.9 mają coś zmieniac z pancarzem ale nie wiem co.

Opublikowano

ja mam BL-10 i raczej te działo masakruję innych :)

Opublikowano
  • Autor

narazie mi sie fajnie gra :decayed: IS3 a powiedzcie mi bo chem zainstalować moduły i mam już dosyłasz i wentylacje :kox: co dac na 3 moduł ?? stabilizator pionowy mk2 czy ulepszony sys naprowadzania ?:whistling::whistling:

Opublikowano

Ja bym wywalił wente i zamontował oba. Ja jeszcze 80 koła do obj 704:decayed:

Opublikowano
  • Autor

moskal masz juz IS3 ??:decayed:

Opublikowano

Nieee , w weekend prawie nie grałem bo praktycznie cała sobote instalowałem od nowa gre (taki zakurwisty internet ma w domu) a wczoraj byłem na imprezie i tez nie pograłem. brakuje mi chyba ze 30k expa i iles tam hajsu , nie wiem ile kosztuje IS-3 ale na koncie mam 220kk srebrników wiec na razie sie nie napalam :kox::kox::kox::grin:

Opublikowano

Nieee , w weekend prawie nie grałem bo praktycznie cała sobote instalowałem od nowa gre (taki zakurwisty internet ma w domu) a wczoraj byłem na imprezie i tez nie pograłem. brakuje mi chyba ze 30k expa i iles tam hajsu , nie wiem ile kosztuje IS-3 ale na koncie mam 220kk srebrników wiec na razie sie nie napalam :kox::kox::kox::grin:

Witam ponownie ja zrobilem wlasnie wczoraj is-7 ale nie kupilem poniewaz wole dzis kupic arte niemiecka 7tieru bo brakuje mi tylko 500 doswiadczenia:decayed: a tam juz jebniecie jest dobre b o 1200dmg :decayed: