Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie nowy komp ale grafa stara :kwasny:

Opublikowano

Panowie co to może być. Zarejestrowałem się itp a mi ciągle wyświetla że nie znaleziono strony odświeżam itp ale mimo tego dalej nie działa gra ;/

Opublikowano

Rawuli jak Ciemno i głucho? Źle szukasz xD

Arkadiush jakiej strony Ci nie wyświetla? Z wota? Może blokuje ja antywir xD

Opublikowano

Wiecie co Panowie już byłem tak nie zadowolony z gry na BC25t że chciałem go sprzedać kompletnie mi na nim nie szło :kwasny: miałem takie perki

dowódca żarówka zwiad rozeznanie sytuacji

celowniczy strzał z biodra wyznaczony cel bezpieczne magazynowanie

kierowca gładka jazda hamowanie sprzęgłem jazda terenowa

zapadła decyzja zmiana perków i strzał w dziesiątkę :) teraz kocham tego skubańca :kox:

pierwszy perk dla wszystkich został bez zmian drugi wszyscy towarzysze broni trzeci kamo i jestem nie widoczny :naughty:

Opublikowano

az tak bardzo pomógł jeden perk ?

Opublikowano

Są czołgi gdzie to pomaga faktycznie, potwierdzam, ale jak czołg muł to będzie mułem żeby nie wiem co, nawet nitro w dupe by nie pomogło - patrz ciężkie angliki (bo akurat średnimi super mi się grało) - tak czy siak anglii się pozbyłem.

Opublikowano

Ja z anglikow tylko cromke odblokowalem, za to ruskich ciezarow troche mialem ;-) ostatnio katuje lighy amerykanskie i francuskie :-)

Opublikowano

A ja zapindalam teraz na T92 jest :kox:

Edytowane przez danielo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam!

ja zrobiłem sobie małą przerwę z niemiaszkami, odblokowałem i kupiłem e100 ale jakoś mi nie podszedł...zacząłem grindować medy amerykańskie i póki co jestem mega zadowolony z shermana e8, dmg może nie jest imponujący ale na bezperkowej załodze rld działa 3s robi z niego małego spamera :decayed: a i wn8 można medami podciągnąć.

PZDR & ROLL OUT!!!

Opublikowano

Wpisujemy Kod : 2015WGNY i mamy 24h konto premium :wink:

Opublikowano

dzięki, śmiga ;)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Gra ktoś w to jeszcze? robicie misje osobiste? :)

Opublikowano

Robi się robi, pytaj o pluton jak mnie na Wocie widzisz............

Opublikowano

Witam

Dołączyłem nie dawno do tej gry. Można jakoś dodać się do znajomych żeby grać wspólnie ? Albo dodać do plutonu np ? Gram dosyć często więc nie będę zalegal bez użytecznie w znajomych.

Opublikowano

KURNA DOSTAŁEM JAKIEŚ 3 NOWE CZOŁGI NIE WIEM ZA CO...........POPRAWIAM GRAFIKE NA MAXA I NIC NIE POMAGA DALEJ JAKIEŚ KANCIASTE.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:decayed:

Opublikowano

nie patrz na to, załoga za***rdala strasznie w umiejetnosciach :) robię sobię na cięzkiego t57 :D

Opublikowano

To te załogi zostaną?

Opublikowano
Załoga nie może zostać zraniona, a liczba załogantów będzie odpowiadać tej z oryginalnego czołgu. Istnieje możliwość przypisania innej załogi do pojazdów specjalnych. Po zakończeniu Zimowej bitwy załoganci automatycznie zostaną przeniesieni do koszar. Jeżeli w koszarach nie będzie dostępnych miejsc, zostaną one czasowo powiększone, aby przyjąć tę załogę. Dodatkowe miejsca w koszarach znikną, kiedy członkowie załogi zostaną przeniesieni do nowego pojazdu lub zdymisjonowani.
Wraz z wprowadzeniem wersji 9.6 załoga zostanie automatycznie przeszkolona:
załoga Mamuta na T110E5;
załoga Lisa polarnego na  LTTB;
załoga Białego niedźwiedzia na AMX 50 Foch (155).

Wiec po imprezie możesz sobie przeszkolić na dowolny czołg byle by sie narodowość i typo pojazdu się zgadzały ;)

Opublikowano
  • Autor

dobra uzupelniłem liste graczy w 1szym posci :decayed: ale za kuja nie wiem jak stworzyc tabelke w tym nowym forum jak ktos wie to prosze o kontakt :lol:

Opublikowano

Ja to mam pecha. Idę w stronę wt e100 wskoczyłem właśnie na 9 tier i czytam że w patchu 9.6 niszyciele dostaną nerfa :-/ na zasięg widzenia. Za dużo kombinuja w tej grze...

Edytowane przez Kshyhu87