Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@barszczyna

Mam konto od powiedzmy 3 dni...nawet nie mialem kiedy wskoczyc na dluzsze granie...

Pytanko ...od czego zaczac i jaką strategie przyjac?

W ruskie : > Idź ścieżką badań tak, aby dojść do IS.

Opublikowano

@barszczyna

Mam konto od powiedzmy 3 dni...nawet nie mialem kiedy wskoczyc na dluzsze granie...

Pytanko ...od czego zaczac i jaką strategie przyjac?

W ruskie : > Idź ścieżką badań tak, aby dojść do IS.

Opublikowano

Jak tam postępy?

Opublikowano

Ja na tą chwilę poszedłem drzewkiem niemieckim na E-100 (stoję na razie na VK ). Rosyjskim drzewem pomykam na "naleśnika" T-54 (jestem już niedaleko do T-44). Amerykańskim cisnę na Pathona (zbieram już kaskę na Pershinga więc niedługo przeskok z T-20 który zostawiam sobie bo rewelacyjnie kasę robi jak na czołg nie premium - nawet 20000 za bitwę bez kosztów). W destroyerach mam gotowego JagdpzIV a w artylerii amerykańską m41 (te jednak na razie sprzedałem bo mi się zmierzło po krzakach siedzieć)

Jedno jest pewne - powyżej VII tieru bez czołgu premium nie wyrobi nikt. Koszty utrzymania wysoko tierowych czołgów zmuszają do wydania kasy na najlepiej Lowe.

Mała rada dla początkującego zafascynowanego rosyjskimi scoutami t-50 i t-50-2 - straszne koszty utrzymania - NIE WARTO !

Opublikowano

Rozumiem ze na początku sa tylko 2 drzewka rozbudowy : Niemcy/Francja ??? czy ja czegos nie dostrzegam ???

Opublikowano

od początku są Niemcy, Francja, USA, Rosja przynajmniej z tego co pamiętam

Opublikowano

Ja łoję od początku ruskimi :kox:

Opublikowano
Rozumiem ze na początku sa tylko 2 drzewka rozbudowy : Niemcy/Francja ??? czy ja czegos nie dostrzegam ???

Nie. Masz możliwość budowy każdego z drzew od początku. Francja , Niemcy , USA , ZSRR + premium jeden czołg chiński ( tyle że już nie dostępny )

Opublikowano

juz mam wszystko opanowane

Opublikowano

Do KW montować działo 107mm tak? Dlatego, że ono się nada też do KW-3?

Opublikowano

107 bo po patchu 0.7 jest niebo lepsze od 152mm. Przed patchem ze 152 dało radę po 700-800hp ściągnąć jednym strzałem, teraz góra 400. A i wcześniej tym działem można było od przodu gryźć nawet Mausa, teraz zapomnij o tym, że KT ruszysz.

Opublikowano
107 bo po patchu 0.7 jest niebo lepsze od 152mm. Przed patchem ze 152 dało radę po 700-800hp ściągnąć jednym strzałem, teraz góra 400. A i wcześniej tym działem można było od przodu gryźć nawet Mausa, teraz zapomnij o tym, że KT ruszysz.

Ktoś coś przebąkiwał w grze, że KW3 wejdzie na 7tier i będzie zastąpiony czymś innym.. ciekawe;]

Opublikowano

Jakby KV-3 miał więcej punktów wytrzymałości, to byłby/będzie lepszy od IS. Ma genialny pancerz z przodu, którego po jego ustawieniu pod kątem nie da się przebić nawet 88mm L/71 z Tygrysa/Pantery II. Przynajmniej jak jeszcze w to grałem, to tak było.

Opublikowano

No kupiłem T-28 :wink:

Opublikowano

Ja KW3 ze 107mm ZiS:-)

Wysłane z HTC Desire

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemka all mam pytanko do was gracze -czy da się jakoś ustawić w tej grze język polski? i drugie pytanko mam czołg radziecki IV klasy a zawsze trafiam na mapę z graczami od V klasy w górę , wcześniej grałem z różnymi i niższymi klasami i wyzszymi , można jakoś ustawić filtr żeby pograć chwilę a nie j..b i koniec

Opublikowano
siemka all mam pytanko do was gracze -czy da się jakoś ustawić w tej grze język polski?

Szczerze to zgłupiałem. Ściągając klienta chyba z automatu jest język polski.

drugie pytanko mam czołg radziecki IV klasy a zawsze trafiam na mapę z graczami od V klasy w górę , wcześniej grałem z różnymi i niższymi klasami i wyzszymi , można jakoś ustawić filtr żeby pograć chwilę a nie j..b i koniec

Niestety nie, wraz z wzrostem Twojego doświadczenia będziesz trafiał w lepszy układ czołgów. Ciekawostka - nie które czołgi są skazane na gre z wyższymi tierami. Tzw Scouty zawsze będą mieć nad sobą kilka klas wyżej. Pamiętam moja drogę przez mękę francuskimi czołgami AMX30 i AMX40. Wieczne 3 miejsce od dołu - a że te czołgi to takie renówki z pistolecikami zamiast działek gra stawała się frustrująca.

Opublikowano

tak ale ja sie rejestrowałem na serwerze ale chyba nie polskim więc z tad moje pytanie czy mozna przestawic na j. polski tą grę czy trzeba sie rejestrować gdzieś indziej zeby pograć po polsku?

Opublikowano

Można przestawić język....Polecam Tigera II ( bardzo często doświadczenie +/- 1k i 30-40k zarobku bez premium)

A co do E-100 vs IS-7 to temat taki sam jak PS3 vs X360

Można iść każda nacją nie trzeba skupiać się na jednej.

Opublikowano

gargamelu a jak i gdzie to zrobić to znaczy w którym miejscu zmienia sie jezyk?