aron20000 Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam może ktoś się orientuje co oznacza gwiazdka przy wskaźniku temperatury powietrza zewnętrzego? Jak były większe mrozy powyżej -15 to się nie świeciła a teraz jak temperatura na zewnątrz rośnie to się zapaliła.
pesik87 Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 to jest ostrzeżenie ze moze byc slisko.. zapala sie gdy temperatura spada poniżej +5 stopni.. a chyba gasnie jak spadnie -5..
aron20000 Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Opublikowano 14 Lutego 2012 Dzięki za wyjaśnienie. Myślałem jednak, że poniżej -5 też powinno się świecić, ale może wymyślono to w taki sposób że poniżej -5 ma gasnąć. Pierwsze co przyszło mi na myśl, że któryś czujnik się sypie, ale może faktycznie tak powinno być.
danielom Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Tak dokładnie to działa Szczerze, ja tam lubie widziec te gwiazdke
Szarik Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Gwiazdka czy sniezynka ostrzega o mozliwosci oblodzenia jezdni
marcintuchola Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 w b7 już to poprawili i nawet przy -20 pali się śnieżynka
żbik Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 A'propos B7 - wcześniej jak mi się pokazywała ta śnieżynka miałem tez ostrzeżenie dźwiękowe ale kiedyś bawiłem się VAGiem i pewnie coś wyłączyłem, bo teraz mam bez dźwięku - orientuje się ktoś jak to zmienić?
dziako Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 A'propos B7 - wcześniej jak mi się pokazywała ta śnieżynka miałem tez ostrzeżenie dźwiękowe ale kiedyś bawiłem się VAGiem i pewnie coś wyłączyłem, bo teraz mam bez dźwięku - orientuje się ktoś jak to zmienić? nie baw się za dużo VAGiem bo coś naprawdę spiep... to jest chyba ostrzeżenie
Rekomendowane odpowiedzi