voxan69 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Czy ktoś może podać mi link do satynowych nakładek do a4 po II lifcie - najlepiej firmowych nie za 60 zeta ? Szukam już jakiś czas i znajduje tylko chrom.
piotrusa4 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Co do nakładek tych podróbek to słyszałem wiele złego i jak już kupie to firmówki.
macius 1977 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ja pomalowalbym w kolor nadwozia chyba ze masz ramki wkolo szybek to wtedy dalbym lustra
sardo Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Nakładki to fajans ludki ja nabyłem furke własnie z czymś takim, od deszczu i słońca zrobił sie taki fajans że z powodu kleju musiełam nabyć ori a poza tym to nawet na czarnej a4 te lustra maja efekt kaszany
tomi_25 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 zastanawiam sie nad pomalowaniem chromem w sprayu czy ktos juz to praktykowal moze by fajnie wyszlo i duzo taniej niz kupowac cale obudowy
Reggi Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 zastanawiam sie nad pomalowaniem chromem w sprayu czy ktos juz to praktykowal moze by fajnie wyszlo i duzo taniej niz kupowac cale obudowy Czyli chcesz zrobić rzeźbe ? Malowanie ...kamyki ..odpryski ...
marcin j Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 zastanawiam sie nad pomalowaniem chromem w sprayu czy ktos juz to praktykowal moze by fajnie wyszlo i duzo taniej niz kupowac cale obudowy Jeżeli tak chcesz zrobić, to lepiej zostaw tak jak masz, audi to nie "maluch" z całym szacunkiem dla tego autka.
p@vlolubin Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Gdzie znajde STYNOWE lusterka..? eBay? ale polski? szukalem tam iii nic nie znalazłem takiego... poza tym nie mam tam konta. Mozna to kupić np. bezpośrednio w jakims sklepie? Błbym wdzieczny za pomoc jakby ktoś podał mi bezpośrednio linka do nich.. thz
Rekomendowane odpowiedzi