daniel19tdi Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 kiere od s4 sprzedałes ? bo jak nie to chetnie bym wzia
a4-freunde Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) kierownice sprzedana Edytowane 24 Lutego 2015 przez a4-freunde
a4-freunde Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 auto u lakiernika rezanko na 2015 rok zaczete dokładka PDC na pokładzie zespawana ze zderzakiem Jutro kolejne fotki + zdjecie zaslepki przedniej tablicy rejestracyjnej
Kowi87 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 ryzykowny motyw z tą cuprą przy s4 na stałe ale jak nie zawadzisz przez seson nigdzie będzie bajabongo, tylna dokładka PDC zaspawana w całosć jest potęgą a zaślepka na stałe czy zdejmowana, LuAngel takateraz modzi zdejmowaną własnie tyle że do polifta
a4-freunde Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) ryzykowny motyw z tą cuprą przy s4 na stałe ale jak nie zawadzisz przez seson nigdzie będzie bajabongo, tylna dokładka PDC zaspawana w całosć jest potęgą a zaślepka na stałe czy zdejmowana, LuAngel takateraz modzi zdejmowaną własnie tyle że do polifta nie nie dokładka cupra nie bedzie na stałe tylko tył PDC... a do przodu robię zaślepke na tablice rejestracyjna zaślepka na tablice bedzie zdejmowna ..... dzien 2 rezanka wymieniony napinacz paska PK i przygotowana reszta do podkładu jutro podkład i czwartek malowanie ...... sobota niedziela monataz letnich kół Edytowane 2 Marca 2015 przez a4-freunde
Michu B5 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 ryzykowny motyw z tą cuprą przy s4 na stałe ale jak nie zawadzisz przez seson nigdzie będzie bajabongo, tylna dokładka PDC zaspawana w całosć jest potęgą a zaślepka na stałe czy zdejmowana, LuAngel takateraz modzi zdejmowaną własnie tyle że do polifta nie nie dokładka cupra nie bedzie na stałe tylko tył PDC... a do przodu robię zaślepke na tablice rejestracyjna zaślepka na tablice bedzie zdejmowna ..... dzien 2 rezanka wymieniony napinacz paska PK i przygotowana reszta do podkładu jutro podkład i czwartek malowanie ...... sobota niedziela monataz letnich kół
luty2502 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Ruszyles z tematem śledzę bo fajnie się ogląda
a4-freunde Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 staram sie ..... jutro malowanie blach kotwicznych tarcz oraz zacisków hamulcowych .....
Hesik Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 gdzie tu sie cisnie lajka? zaslepka rejki git, sam to rezales, z czego to?
a4-freunde Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 sam z pomoca lakiernika .... 2 razy plexi jest kosa
Kowi87 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Można to też ogarnać ze zderzaka przedlifotwego, abs tnie sie jak masło nożykiem modelarskim
a4-freunde Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Opublikowano 4 Marca 2015 koniec mojej pomocy lakiernikowi ..... teraz on musi się popisać swoim fachem w reku końcowy efekt pokaże w weekend
SebaMC Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Fajny pomysł z tym spawaniem dokładek, sam jestem na to umówiony tylko takie pytanie, jakie różnice pomiędzy zwykłą dokładką poliftową a PDC? (chodzi mi o kształt i dopasowanie do zderzaka czy czymś się różnią) sorry za OT
garry99 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Dobrze działasz u mnie też sezon pełną parą heh zobaczymy sie w Iławie:)
Kowi87 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Fajny pomysł z tym spawaniem dokładek, sam jestem na to umówiony tylko takie pytanie, jakie różnice pomiędzy zwykłą dokładką poliftową a PDC? (chodzi mi o kształt i dopasowanie do zderzaka czy czymś się różnią) sorry za OT no tym że lift to zwykła obła dokładka a pdc to dyfuzor
a4-freunde Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Fajny pomysł z tym spawaniem dokładek, sam jestem na to umówiony tylko takie pytanie, jakie różnice pomiędzy zwykłą dokładką poliftową a PDC? (chodzi mi o kształt i dopasowanie do zderzaka czy czymś się różnią) sorry za OT dokładka pdc sedan kombi niczym sie nie rózni .... jedyna różnica jest to ze zderzak polift i przed lift ma w innych miejcach mocowania dokładki czyli te zaczepy . Ale ogólnie ok. juz w podkładzie cały zderzak z PDC wyglada zacnie..... dzis odnowilem troszke dokładke cupry zeby pasowała do ładnego swiecacego zderzaka no i moze wpadnie petla do holowania sabelt (czerwona) zeby dodac smaczku ... Tak to wyglada Edytowane 8 Marca 2015 przez a4-freunde
szafa Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Widzac takie projekty czasami zaluje ze nie poszedlem w serie s4, moim zdaniem wyszlo swietnie, nawet avus daje rade w tym projekcie!!
a4-freunde Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) dzieki Edytowane 8 Marca 2015 przez a4-freunde
Rekomendowane odpowiedzi