luQas Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 DOKLADNIE CHCE WYWALIC SYSTEM BOSE I ZALOZYC COS DUZO LEPSZEGO DLATEGO CHCE WYMIENIC GLOSNIKI NA LEPSZE WIEC PYTANIE JAKIE SA SREDNICE Z PRZODU DRZWI A JAKIE SA Z TYLU W BOCZKACH??? proszę pisać bez capsa
audiii a4 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 13 cm . było już o tym wiele razy poszukaj na forum
luQas Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2008 szukolem krystusie i mi pelno hasia wyszlo niz tego co cza mi bylo ale dzieki i mom nadzieja ze jezes pewny
sparki Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 szukolem krystusie i mi pelno hasia wyszlo niz tego co cza mi bylo ale dzieki i mom nadzieja ze jezes pewny Bo z szukajki trza umieć korzystać a w drzwiach są 13 bankowo. Tylko czemu chcesz wywalić system bose'a tego niewiem
luQas Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2008 A dlatego ze jak wyciagam kluczyk badz CDe przelaczam na Radio i odwrotnie badz jak zmieniam EQ robi sie zwarcie w Glosnikach systemu BOSE!! Teraz bedzie Krolowal System HELIX [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2008, 10:31 _________________________________________________Chyba ze ktos mo Rada na to?
krzyniek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 sorka za OT ale chętnie przygarnę ten system po wyrzuceniu go z Twojego auta
moskal Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 z przodu masz 13cm srednicy seryjnego głośnika, a co bedziesz montował konkretnie ????
luQas Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dokladnie chce to na przod http://www.allegro.pl/item337166236_helix_glosniki_13_cm_blue_52_kompletny_nowy_vat.html tyl jakies dwu drozne bo nie ma osobnego miejsca na gwizdki
Pucek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 no i kolego popełnisz błąd... poczytaj na forum o montażu 16cm i wtedy sobie odczujesz rożnicę, bo jeśli dasz te glośniczki, które nie są tak rewelacyjne jak by się zdawało to będzie lipa, oczywiscie mam nadzieję że wytłumisz drzwiczki! ja zamontowałem 13cm i zaniedługo zmieniam na 16cm bo te co mam są już niewystarczające... tym bardziej jeśli planujesz rozbudowę o zwmaka i suba...
jacaq Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 hejo ja mam z przodu ten sam sytem co Ty tyle ze Fonocara czyli 2 gwizdki zwrotnice i 13.....wygluszone drzwi....gra calkiem przyzwoicie w porownaniu z originalnymi 10tkami ktore byly poprzednio .....teraz zastanawiam sie czy nie wrzucic glosnikow do tylnych drzwi....fakt ze nie ma tam miejsca na to przeznaczonego ale moznaby jakaś dziurke wyciac czy cos ? moze ktos montowal w tylne drzwi glosniczki 16 cm najlepiej ? pozdro
luQas Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Moze inaczej! wie ktos jak zniwelowac te zwarcia podczas zmiany funkcji w radiu pioneer ????
Rekomendowane odpowiedzi