Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Pytanie do osob kupujacych na ebay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie kupuje na portalach za granica niczego bo nie mam o tym pojecia (platnosci,wysylka,ect)

dlatego mam prosbe do osob ktore maja to obcykane.

Jak wyglada zakup i wysylka rzeczy z tej aukcji

http://www.ebay.com/itm/Koito-Q5-Bi-Xenon-HID-Projectors-Lens-Bi-Xenon-Projector-Easy-install-/180750221600?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item2a158d8120

Jaki bylby calkowity koszt zakupu i wysylki?Wiem ze mam sobie ssumowac jedno i drugie ale czy cos jeszcze do tego dochodzi ? Jakies dodatkowe oplaty ? Z gory dzieki za pomoc :)

Opublikowano

siema z tego co wyczytalem to koszt okolo 250dolarów

Opublikowano

tez podobnie policzylem :tongue4: tylko nie wiem czy to koszt calkowity czy dojdzie jakies clo albo inne pierdoły

BTW szalona cena :wallbash: dlatego w polsce nikt tym nie handluje bo kto kupi za taka cene jak mozna kupic 10x gorsze valeo za 50 zl

Opublikowano

kiedyś obiło mi się o uszy że trzeba posiada konto walutowe aby dokonywac zakupów na ebay.ale nie wiem do końca czy to prawda- jeśli nie to proszę o sprostowanie.poz

Opublikowano

konto na PayPal'u -najbezpieczniejsze, bo można podać numer karty, albo wysłać czek, ew. zrobić przelew bankowy, ale PayPal jest najpopularniejszy

Opublikowano

Paypal rządzi.