HiRide Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Niestety nie kupuje na portalach za granica niczego bo nie mam o tym pojecia (platnosci,wysylka,ect) dlatego mam prosbe do osob ktore maja to obcykane. Jak wyglada zakup i wysylka rzeczy z tej aukcji http://www.ebay.com/itm/Koito-Q5-Bi-Xenon-HID-Projectors-Lens-Bi-Xenon-Projector-Easy-install-/180750221600?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item2a158d8120 Jaki bylby calkowity koszt zakupu i wysylki?Wiem ze mam sobie ssumowac jedno i drugie ale czy cos jeszcze do tego dochodzi ? Jakies dodatkowe oplaty ? Z gory dzieki za pomoc
mike22285 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 siema z tego co wyczytalem to koszt okolo 250dolarów
HiRide Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Opublikowano 17 Lutego 2012 tez podobnie policzylem tylko nie wiem czy to koszt calkowity czy dojdzie jakies clo albo inne pierdoły BTW szalona cena dlatego w polsce nikt tym nie handluje bo kto kupi za taka cene jak mozna kupic 10x gorsze valeo za 50 zl
piterdzg Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 kiedyś obiło mi się o uszy że trzeba posiada konto walutowe aby dokonywac zakupów na ebay.ale nie wiem do końca czy to prawda- jeśli nie to proszę o sprostowanie.poz
domjenick Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 konto na PayPal'u -najbezpieczniejsze, bo można podać numer karty, albo wysłać czek, ew. zrobić przelew bankowy, ale PayPal jest najpopularniejszy
Rekomendowane odpowiedzi