Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI by Patryś - Heble S4, RNS-E, Kiera B8, 164KM/367Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Z felgami chyba będzie ciężko się wyrobić w tym sezonie i muszę latać na S-line ale heble z S4 już są u mnie. Przód i tył :decayed:

Teraz tylko odnowienie, odmalowanie i na auto :banan:

Opublikowano
Z felgami chyba będzie ciężko się wyrobić w tym sezonie i muszę latać na S-line ale heble z S4 już są u mnie. Przód i tył :decayed:

Teraz tylko odnowienie, odmalowanie i na auto :banan:

uuuuu ten zestawik juz opony obkreca :naughty::kox:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj wrzuciłem radio z LG do auta nim wpadnie RNS-E bo nagrywanie płyt już mnie denerwowało. Podświetlenie pasuje więc jest ok. Muszę jeszcze ogarnąć kable które są od stacyjki bo nie wyłącza mi się radio jak wyciągam kluczyk. Zamieniałem czerwony z żółtym ale nic nie dawało jak było zmostkowane też nic.

I w końcu wrzuciłem białe postoje bo żółte szpeciły tylko.

DSC_0016.jpg

Opublikowano

kolor robi robote . nardzo dobre plany powodzenia zycze , sam walczyles z przyciemianiem lamp ?

Opublikowano
  • Autor

Dzieki. Lampy to sprawka Grześka Gwerty

Opublikowano

A heble gdzie??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Leżą w Polsce. Muszę je dać komuś do odmalowania odnowienia i w czerwcu dopiero wskoczą :kwasny:

---------- Post dopisany 20-04-2014 at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany 07-04-2014 at 18:16 ----------

Z nudów pojechałem płuknąć trochę auto z syfu i pstrykłem jakieś fotki ale nic ciekawego.

1_006.jpg

1_009.jpg

1_014.jpg

1_021.jpg

1_022.jpg

1_024.jpg

1_025.jpg

1_029.jpg

A tak się prezentuje narazie radyjko które wg mnie gra lepiej niż ori radio no i nie muszę się bawić z płytami. :decayed: Może nie wygląda za ładnie ale podświetlenie w rzeczywistości jest identyczne jak ori audi i się dobrze komponuje.

1_034.jpg

I jeszcze filmik hehe. Co to z nudów człowiek zrobi. :grin:

Opublikowano
  • Autor

Kolejny. Nie moge skrecic nizej bo juz szuram podloga. Nagram filmik to zobaczycie jak ciezko jest miec glebe w NL. A mowia ze w PL nie ma zycia na glebie.

Opublikowano

zapraszam do Krakowa to pokaże Ci jakie są drogi i na jakiej glebie można śmigać :wink:

---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ----------

odpuść ten podziemny parking i skręcaj go w dół !! :decayed: jak Cie lubie tak Ci dobrze radze

Opublikowano
Kolejny. Nie moge skrecic nizej bo juz szuram podloga. Nagram filmik to zobaczycie jak ciezko jest miec glebe w NL. A mowia ze w PL nie ma zycia na glebie.

Byś poszukał robot w DE a nie NL, tam to bynajmniej jest życie i możesz gwint skręcić :wink:

Opublikowano
  • Autor

Jakby nie to że nie chcą gadać po angielsku szkopy to bym poszukał a nie mam zamiaru się uczyć niemieckiego :wink:

Laki tylko się uparł i szprechać będzie hehe :grin:

Opublikowano
Jakby nie to że nie chcą gadać po angielsku szkopy to bym poszukał a nie mam zamiaru się uczyć niemieckiego :wink:

Laki tylko się uparł i szprechać będzie hehe :grin:

Młody jesteś, może jeszcze kiedyś zrozumiesz :wink:

Opublikowano

podeślij coś do kalendarza :wink:

Opublikowano
  • Autor

O komuś się podoba. Podpowiedzcie które podesłać.

Opublikowano

mi się najbardziej podoba pierwsze i trzy ostatnie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Patryk kiedy zawitasz do PL to ustawimy się na jakąś bajerkę?.... :wink:

Opublikowano
  • Autor

W połowie czerwca będę. :wink:

Opublikowano

lampy malinka a co do gwintu w nl to musze przyznac racje za duzo tam zwalniaczy itp

Opublikowano
  • Autor

No drogi spoko ale do nich za dużo progów zwalniających i podniesionych skrzyżowań :kwasny:

W czerwcu jest plan wrzucić hebelki z s4 w końcu, zamontować chociaż bns :wink: (wszystko jest już prócz radia ale to nie problem, kupi się :grin:) bo chcę poświęcić kaskę bardziej na softa niż na rns-e teraz :decayed: