Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI by Patryś - Heble S4, RNS-E, Kiera B8, 164KM/367Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No nie powiem ciekawie to wygląda ale z ciemnym lakierem komponują się lepiej moim zdaniem ale z chęcią bym przymierzył i na żywo zobaczył. :decayed:

Opublikowano

Dobry avancior, ten kolor jest obłędny :decayed: jeszcze tylko korekta lakieru i będzie malina

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki. Korekta będzie na wiosnę bo jest trochę niedociągnięć w lakierze i myślę że się będzie lepiej prezentować :wink:

---------- Post dopisany 23-09-2013 at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany 05-09-2013 at 21:18 ----------

22.09.13 r. - montaż plastików pod machą: na zbiorniczki 8E0 103 927 C i na filtr 8E0 103 928 C

na dniach kolejne aktuale będą się pojawiać :)

4gcy.th.jpg

---------- Post dopisany 26-09-2013 at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany 23-09-2013 at 20:03 ----------

26.09.13 r. - Nowe podświetlenie tablicy LED 4H0 943 021 i 022

lr17.th.jpg

Opublikowano

wymieniałeś zbiorniczek na płyn chłodniczy ???

Opublikowano
  • Autor

Nie dlaczego?

Opublikowano

w jednym temacie pisali, że żeby zamocować osłonę trzeba wymienić zbiornik na taki który ma mocowanie na osłonę, jak to u siebie zrobiłeś ??

Opublikowano
  • Autor

Normalnie hehe. :grin: Tam gdzie jest to mocowanie akurat nie jest mi ono potrzebne bo osłona się dobrze trzyma. A tam gdzie jest mocowanie przy zbiorniczku od spryskiwaczy to wkręciłem dłuższą śrubę z tulejką na którą wszedł uchwyt osłony no i ostatnie mocowanie przy pasie przednim to nic innego jak niezastąpiona tytyrytka :decayed: I wszystko się trzyma ładnie nic nie trzeba zmieniać. Przynajmniej u mnie tak jest.

Opublikowano

a gdzie kupowałeś ? jaka cena ??

Opublikowano

26.09.13 r. - Nowe podświetlenie tablicy LED 4H0 943 021 i 022

http://imageshack.us/a/img10/269/lr17.th.jpg

Widzę, że się udało:naughty:

Opublikowano
  • Autor

kupczak90 Kupowałem na Allegroszu hehe a cena 40 albo 50 zł nie pamiętam dokładnie bo kupowałem też tą na filtr i nie pamiętam która była w jakiej cenie hehe ale coś koło tego. Tu masz na forum za 50 pln http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/oslona-pompe-abs-287071/

armistead No udało się ale łatwo nie było. Rozwierciłem jakoś te śruby a potem się trochę namęczyłem z tymi końcami co zostały ale dałem rade. :wink: Następnie lewa nie świeciła musiałem obrócić płytkę biegunami i zaświeciło. Nowe śrubeczki dałem i teraz będzie klasa. :decayed:

Opublikowano

Dzięki za link zamówię sobie taki :wink: tylko pytanie czy mi podejdzie przy LPG sporo tam miejsca zostaje pod osłoną ??

Opublikowano
  • Autor

Kurcze nie wsadzałem tam ręki pod spód nie wiem jak z miejscem ale 50 zł to nie majątek a potem jakby co napewno sprzedaż bez problemu. :wink:

Opublikowano

Dlatego już zarezerwowałem :naughty:

Ps: Fajne to auto mosz :kox::kox:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki. W przyszłym tygodniu wymieniam jeszcze parę rzeczy a pod koniec tygodnia mam nadzieje że już będzie u mnie kolejna paczka z kolejnymi gratami :banan:

Opublikowano

Rezacz :D będe tu zaglądał bo fajne mody :P ledy też sobie musze sprawić :whistling::whistling:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Hehe ale żeś mi teraz pochlebił. Ja i rezacz hehe :polew: A lampki w aso kupowałem 59.34 szt

Mody dopiero się zaczną narazie są zwykłe sprawy wymieniane i lekkie pierdółki :wink:

---------- Post dopisany 30-09-2013 at 17:04 ---------- Poprzedni post napisany 26-09-2013 at 22:41 ----------

30.09.13 r. - kolejna paczuszka tym razem z pierdołami aczkolwiek bardzo ważnymi :wink:

- olej Motul 505.01 5w40

- filtr oleju MANN HU 726/2x

- filtr powietrza MANN C 27 192/1

- filtr kabinowy KNECHT LAK 97

- filtr paliwa KNECHT KL 147 D

- środek do czyszczenia wtrysków LIQUI MOLY PRO-LINE

- wycieraczki BOSCH 909 i 772

cbs2.th.jpg

No i czekamy na kolejne paczki. :decayed: Jeszcze 2 tyg w PL to trzeba działać :wink:

---------- Post dopisany 08-10-2013 at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany 30-09-2013 at 17:04 ----------

8.10.13 r. - wymiana EGR i oponki na zimę. :wink:

- EGR Wahler 7372 D

- uszczelka kolektora ori 028 129 717 D

Porównanie małe hehe :grin:

b05r.th.jpg kp4b.th.jpg

- komplet nowych opon Nokian WR D3 195/65/15

6kp0.th.jpg tc17.th.jpg

Fele rano były ładnie czyszczone, pucowane, na koniec wrzucone nowe oponki, napompowane, wyważone i czekają na zimę. :wink:

Jutro kolejna i ostatnia paczka będzie. No i na tym będzie koniec aktualizacji w temacie na jakiś dobry czas. :kwasny:

Opublikowano

Ten specyfik do wtryskow dał cos?

Opublikowano
  • Autor

A jak serwis pełną parą hehe :grin:

Teraz jak lałem to ci nie powiem bo go chyba wczoraj zalałem hehe ale lałem go już kiedyś tam wcześniej też i moim zdaniem różnica była, silnik pracuje lepiej troszkę i spalanie się zmniejsza bynajmniej takie miałem spostrzeżenia. Ale kumpel dawał go na krótko tzn nie do baku tylko przewody do puchy i heja do avensis 2.0 bo mu już tak klekotała przez lanie syfu i mówił że niebo a ziemia była z pracą silnika. Więc jednak coś tam daje. :wink: Ale to znając życie temat rzeka więc nie zaczynajmy tego w temacie tu hehe :kwasny:

Opublikowano

egra nowego kupowałeś :) ?