Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI by Patryś - Heble S4, RNS-E, Kiera B8, 164KM/367Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy zakładasz te końcóweczki wydechu ? :>

Opublikowano
  • Autor

Jak kupię wydech podwójny i inny zderzak :grin:

---------- Post dopisany 14-01-2013 at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany 07-01-2013 at 22:21 ----------

Udało się załapać do kalendarza na opolskim vagu :decayed:

07kopia.jpg

Opublikowano

ja na identycznych 18'' dwa dni latałem w moim b6 bo śnieg spadł

pisz PW mam zawieche 1be do 1.9 avant

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

karo-servis widzę że bliziutko mieszkasz. Będzie trzeba kiedyś obczaić fury nawzajem. :wink:

Co do zawiechy to chyba poszukam czegoś -30/-35. Przeglądając forum i fury innych bardziej kusi hehe :decayed:

---------- Post dopisany 01-02-2013 at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany 14-01-2013 at 22:22 ----------

21.01.13 r. - nowe żarówki HELLA H7 Standard PX 26d 12V 55W na światła mijania. (Nr: 8GH 007 157-121)

hellah7.th.jpg

Wczoraj był przegląd techniczny, którego nikt mi nie chciał podbić za lekko pęknięte lusterko kierowcy :facepalm: ale jakoś się udało :wink: a dziś wymiana przewodów hamulcowych.

1.02.13 r. - wymiana przewodów hamulcowych z przodu firmy ENZet. (ori nr: 8E0 611 707 G)

przewody.th.jpg

Opublikowano

:hi:Podoba mi się ten kolor :wink: ta zawiecha wcale tak w oczy nie wali

sam jeżdżę na 1 BV - jest komfortowo chociaż dość sztywno, ale za to prowadzenie :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Mały vt hehe byłoby nieźle :decayed: ale szybki troszkę za ciemne no i nie wiem czy wogóle by je kiedyś w przyszłości ściemniać. Raczej odpuszczę.

gvgvgth.jpg

A tu bardziej realna wersja :wink:

bygtyh.jpg

Opublikowano

Siemanko :hi:

Z delikatnie przyciemnionymi szybkami też git :wink: Ogólnie furka 1 klasa :kox:

Opublikowano

nie ma sie co zastanawiac nad sciema jak tylko fundusze pozwola to rob, nie bedziesz zalowal jak zobaczysz efekty

tak wygladaly u mnie na 70% kolor bardz ozblizony wiec masz porownanie(tylk ozdjecie z filtrem polaryzujacym dlatego taki odcien lakieru)

img3282h.jpg

Opublikowano

Jak dobierzesz dobrze folię to śmiało można ściemniać... Ja robiłem razem z przodem... :whistling:Fotki u mnie w wątku (1 post). :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Szyby odpuszczam narazie, może kiedyś ale to najsłabszą folią pójdą jak coś.

Opublikowano

Przegladnolem caly watek i auto technicznie i wizualnie praktycznie bez zastrzezen... uwazam ze kolo rs4 robi robote i polecam ogarniecie pakietu s-line.... w tym kolorze bedzie:slina:... bezawaryjnosci i powodzenia w modach...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie. :thumbup1: Powoli będę działał.

A z nowości to przyszły dziś 4 nówki oponki z 4 tyg 2013 roku GoodYear'y F1 Asymmetric 2 225/40R18 92Y :naughty:

---------- Post dopisany 04-04-2013 at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany 15-03-2013 at 17:18 ----------

15.03.13 r. - 4 nowe DOT 0413 GoodYear Eagle F1 Asymmetric 2 225/40/18 92Y :decayed:

29.03.13 r. - Wpadło nowy komplet sprzęgła z LUK'a 623 3310 00 razem z dwumasem LUK'a 415 0112 10. Dzięki Pablo_ua4 :thumbup1:Przy okazji wymieniłem pęknięty wkład lusterka lewego na nowy (czyt. używany :grin: ) ori 8E0 857 535 E no i wrzuciłem setup letni z wcześniej kupionymi GoodYear'ami. :cheesy: Jedna fela była prostowana niestety gdzieś przygiąłem na dziurze, a reszta ok. Całość ładnie wyważona a przy okazji zmiany sprzęgła była robiona zbieżność tak dla przezorności i teraz można śmiało latać więc w ten wielkanocny weekend do licznika doskoczyło 2800 km . :kox:

sprzeglo.th.jpg dwumas.th.jpg lusterkoii.th.jpg

Opublikowano

dbaj o nia :hi:

no i teraz dawaj ostro z jakimiś dobrymi modami :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pablo zawsze coś a chciałbym bardzo :facepalm:

Dbam jak mogę a nie jest łatwo. No ale powoli do przodu myślę :wink:

Opublikowano

Bardzo fajne autko muszę przyznać i właściciel widać głaska jak być powinno :thumbup1:

Opublikowano

bardzo ladny kolor,z reszta cale autko:thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie. :decayed: Dzisiaj fure odkurzyłem i umyłem bo już któryś tydzień nie ruszana a syf aż wstyd. I taki szybki strzał z okna. :tongue4:

dsc0198ze.jpg

Opublikowano

Błyszczy się jak... :decayed:

Powodzenia w modach :wink:

Opublikowano
  • Autor

Blachu też byłem zdziwiony że tak się świeci jak zeszedł ten cały brud z niej hehe :grin:

Opublikowano

Lakier jak z salonu !

A płyn do układu chłodzernia też niebieski lejesz ,pod kolor do auta (fotki) ? - bo niebieski to chyba petrygo jest,ale ten nie zabardzo się nadaje