darek995 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 W b6 brałbym 4.2, 3.0 albo 1.8t na koksie . Nie zapomnijmy o koszcie utrzymania 2.7 bit a najtaniej je kupic w c5 czyżby Arek kupił od mefia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 W b6 brałbym 4.2, 3.0 albo 1.8t na koksie . Nie zapomnijmy o koszcie utrzymania 2.7 bit a najtaniej je kupic w c5 czyżby Arek kupił od mefia? Nie kupiłem od mefia bo byłby na forum pożyjemy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Wiem śmieje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 kupuje malucha w gazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 będą gratki za upchnięcie LPG w tym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Polak potrafi pamiętaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 czyżby Arek kupił od mefia? och*jałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 nie dał byś mu się przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 nie chciałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Hehe. Mefju smalcem smarowal jak sprzedawał żeby chetnych zwabić. Wiadomo gdzie zniknął oemowy smalczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ze smalcem z tego co pamiętam to Novwy i Tomek wojowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ze smalcem z tego co pamiętam to Novwy i Tomek wojowali Ooo to już wiemy komu za rok całe auto wysmarujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 co ze smalcem? ja nic nie wiem, był dobry tyle wiem, nikt nie narzekał na nasze kanapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Cwiary auto było w smalcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 co ze smalcem? ja nic nie wiem, był dobry tyle wiem, nikt nie narzekał na nasze kanapki Jadłem aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 cwiara już mi wybaczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Panowie jak możecie udostępnijcie linka do sprzedaży subskrybujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Autko zostało sprzedane. Nowy kolega mam nadzieje będzie dalej trzymał temat i dalej będzie kontynuował wsio a ja dziękuje za wszystkie liczne odpowiedzi w temacie doradzanie i nie tylko:) Projekt prawie skończyłem taki jak chciałem ale cieszę się że wpadło ono w nowe lepsze ręce Na forum zostaje nowy projekt pojawi się na pewno Na olx Wyświetleń:5433 autka cieszy mnie to niezmiernie Ostatnie pożegnanie Edytowane 19 Października 2014 przez Arkadiush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 No to czekamy na nowy nabytek Dalej zdradz cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi