33Pietrek? Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 mam problem tego typu że przeładowuje turbo, mam wskaznik i bije na ponad 2 bary, czego może być przyczyna
SkOs Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 na moje oko to masz zapieczone lopaty ale powiem to co kazdy Ci powie :vaglogi:
piotrsob1 Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 A w tryb awaryjny wpada ? Jak nie wpada to raczej jest wszystko O.K. Te dwa bary to przekracza w piku, czy pod stałym, dużym obciążeniem ? Jak to drugie , to raczej niedokładny masz wskaźnik
33Pietrek? Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Opublikowano 19 Lutego 2012 w grudniu wpadł mi w tryb awaryjny ale potem dalem mu troche w p...de i juz nie wpadał, a teraz jak wcisne gaz w podłoge to za jakis czas zamyka wskaznik na ponad dwa bary, ale fakt raz mi sie cos zaciął wskaznik stał na 0.5 bara to wyjelem wezyk i wlozylem i juz bylo normalnie tylko takie syczenie w okolicach wskaznika
piotrsob1 Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Podłącz jakiś inny, dokładniejszy wskaźnik i się sprawa wyjaśni
33Pietrek? Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Opublikowano 19 Lutego 2012 a idzie zobaczyc na vagu czy przeladowuje
piotrsob1 Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zrób logi i wrzuć na forum w odpowiednim dziale, facowcy je ocenią i będzie wiadomo czy przeładowuje
kograman Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 na moje oko to masz zapieczone lopaty ale powiem to co kazdy Ci powie :vaglogi: Na Vag-u pokaże wszyściutko. Na moje oko i porównując Twoje objawy z moimi masz zapieczone łopaty. Czyszczenie (samodzielne) i będziesz zadowolony. Temat czyszczenia znajdziesz na forum, czas znaleźć będziesz musiał i do robory
33Pietrek? Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Opublikowano 19 Lutego 2012 w tamtym roku mialem czyszczone turbo, tak czesto sie zapieka
quadysz Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 zasyfia sie jak sie jezdzi na zbyt malych obrotach, wtedy duzo syfu powstaje, i to chyba usyfione a nie zapieczone, aaale moge sie mylic
Rekomendowane odpowiedzi