Tukan Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 witam dzis spadl snieg i mam problem jezdze audi pierwszy raz w zimie.I abs jak hamuje na sliskim strasznie zuca pedalem i trzeszczy okropnie tak ma byc czy cos jest nie tak?
Flaha Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 a opony masz zimowe czy letnie? bo jak letnie i się ślizgają zaj...ście to bym się objawom abs-u nie dziwił.
Tukan Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Opublikowano 2 Listopada 2006 sa to letnie!!!!! a autko ciegnie jak hohoho a jutro jade po zimuwki moge zalozyc je na alusy??? czy popekaja w zimie?
spanky Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 sa to letnie!!!!! a autko ciegnie jak hohoho a jutro jade po zimuwki moge zalozyc je na alusy??? czy popekaja w zimie? mozesz ..........
Tukan Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Opublikowano 2 Listopada 2006 a powiedzcie mi bo mam lekko tuningowane autko i kola sa na dystansach 20mm czy na takim rozstawie kol moge jezdzic w zimie czy moge pourywac progi???
spanky Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 a powiedzcie mi bo mam lekko tuningowane autko i kola sa na dystansach 20mm czy na takim rozstawie kol moge jezdzic w zimie czy moge pourywac progi??? to zalezy jak bardzo bedziesz uwazal jezdzac ..... :twisted:
Tukan Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Opublikowano 2 Listopada 2006 a gdybym zalozyl chlapacze uratuje mnie to cos??
Hugo Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 a gdybym zalozyl chlapacze uratuje mnie to cos?? Pomoże chyba tylko w tym , że Ci auto mniej pochlapie :mrgreen:
Tukan Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Opublikowano 2 Listopada 2006 no jak zwykle HUGO masz racje!!! ale jak zabiore dystansy to bede msial kupic inne sruby krotsze!!!! a powiedz mi ty jezdzisz na alusach w zimie??? mysliz ze jazdzac na dystansach w zimie moge od lodu pogubic progi??
spanky Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 a gdybym zalozyl chlapacze uratuje mnie to cos?? a przed czym mialo by Cie to uratowac .... ?
Tukan Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Opublikowano 2 Listopada 2006 przed lodem przyklejajacym sie do progów!! a one sa z laminatu wiec moga szybko popekac!
adamooo Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 atam..masz audi to nic Ci się nie stanie :mrgreen: możesz jeździć na letnich w zime i będzie git
Hugo Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 a powiedz mi ty jezdzisz na alusach w zimie???? Tak , tylko na alumach.W B5 przejeźdźiłem 8 zim i nic im nie było.W B6 druga zima na alu będzie
Gość rob Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 tylko alu na stalówkach czy z kołpakami auto żle się prezentuje :???:
Tukan Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Opublikowano 2 Listopada 2006 przeloze zimuwy na alu zobaczymy po zimie czy im nic nie bedzie.sa to orginaly vw wiec nic im nie powinno byc!!!! ok dzieki za wszelkie info!!! zycze milej i bezwypadkowej jazdy!!! PS.Oczywiscie w kontrolowanych poslizgach obowiazkowo!!!
Rekomendowane odpowiedzi