Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Q7, BTR 4.2TDI 326PS, S-line, Panorama, Pneumatyka, itd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz racje,przy takim Q7,niema co się chwalić jakimś saabem:grin:

20120624322.jpg

Opublikowano

Ja "krok wstecz" wykonam za jakies 2-3lata jak juz nie bede potrzebowal takiej stodoly :)

Poki co odmiennie niz przy A4, ciesze sie kazdym wyjazdem, bo co bym nie spakowal i ile bym nie chcial zabrac to i tak wszystko sie zmiesci :grin:

moze byc ciezko , do miejsca sie czlowiek szybko przyzwyczaja :wink:

ale wlasnie za 2-3lata juz tyle miejsca potrzebowal nie bede - mowa oczywiscie o bagazniku.

w zasadzie to juz dzis go nie potrzebuje, ale Zosia ostatnio zaczela wspominac ze chcialaby braciszka albo siostrzyczke, a ze ja corce odmowic nie potrafie to cos trzeba z tym zrobic ;)

no a jak juz zrobie to znowu troche miejsca na wozek itp sie przyda :) potem bedize juz z "gorki"

Opublikowano

Ja "krok wstecz" wykonam za jakies 2-3lata jak juz nie bede potrzebowal takiej stodoly :)

Poki co odmiennie niz przy A4, ciesze sie kazdym wyjazdem, bo co bym nie spakowal i ile bym nie chcial zabrac to i tak wszystko sie zmiesci :grin:

moze byc ciezko , do miejsca sie czlowiek szybko przyzwyczaja :wink:

ale wlasnie za 2-3lata juz tyle miejsca potrzebowal nie bede - mowa oczywiscie o bagazniku.

w zasadzie to juz dzis go nie potrzebuje, ale Zosia ostatnio zaczela wspominac ze chcialaby braciszka albo siostrzyczke, a ze ja corce odmowic nie potrafie to cos trzeba z tym zrobic ;)

no a jak juz zrobie to znowu troche miejsca na wozek itp sie przyda :) potem bedize juz z "gorki"

eee tam ja tam koita nigdy nie ufam w kwesti bagazu.Co sue dla malej nie wezmie to zona dobije swoii klamotami :facepalm:

BTW widze ze mam corke imnienniczke :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

malik jaki rozmiar tych tarcz?

Opublikowano
  • Autor

350mm chyba. Można dać większe ale musiałbym wtedy zestaw kół zimowych (18") wymienić.

Opublikowano

Wymieniałeś na większe? jakie miałeś w serii?

Opublikowano

Ale super hebel! Masz moze jakies zdjecie calego auta z zamontowanym juz heblem od lambo?

Podoba mi sie bo jest inaczej :) Graty

Opublikowano

350mm chyba. Można dać większe ale musiałbym wtedy zestaw kół zimowych (18") wymienić.

Wiekszych tarcz niz 350mm te zaciski nie przelkna z tego co wiem.

No i to chyba nie sa zaciski z Lambo... :) Jakie miales ori hamulce? Bo takie zaciski wystepowaly seryjnie w Q7/Cayenne/Touaregu.

Opublikowano

No i to chyba nie sa zaciski z Lambo... :)

No co ty :decayed:

---------- Post dopisany at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ----------

Mi się wydaje że to są ori tarcze bo pasują pod osłonę ale lepiej zapytać :wink:

Opublikowano
  • Autor

No i to chyba nie sa zaciski z Lambo... :) Jakie miales ori hamulce? Bo takie zaciski wystepowaly seryjnie w Q7/Cayenne/Touaregu.

Nie istnieje coś takiego jak "zaciski Lambo". To są po prostu 6-cio tłoczkowe Brembo, które różni producenci aut zamawiają w swoich kolorkach i logo.

Dokładnie takie same zaciski montowane są w Porsche (Cayenne i Carrera), Lambo, Ferrari, WV Touareg i niektórych RS-ach (TTRS, RS5, itd).

6-cio tłoczkowe Brembo to taki już powoli standard przemysłowy.

Co do rozmiarów tarczy oczywiście znowu się mylisz. Dokładnie te same zaciski ma znajomy w Porsche Carrera z tarczami i klockami ceramicznym. Precyzyjnych wymiarów nie podam ale jak auta stały obok siebie to jego ceramiczna tarcza była na oko większa o 2-3cm.

---------- Post dopisany 17-08-2012 at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany 16-08-2012 at 14:27 ----------

Dzisiaj przyszła paczuszka:

2012-08-17_15-07-59_94.jpg

2012-08-17_15-08-06_144.jpg

2012-08-17_15-08-17_176.jpg

2012-08-17_15-08-25_122.jpg

Zestaw oryginalnych dekorów węglowych z V12 6.0l. Montaż wkrótce :decayed:

Opublikowano

wypas!:slina:

Opublikowano

Takie piekne ze strach do auta pakowac bo sie porysuja czy cos :P moze powies na scianie co by nikt nie dotykal :kox:

Tap Tap

Opublikowano

To ten carbon z allegro ? W dobrym stanie widzę :jerk::jerk:

Opublikowano
  • Autor
To ten carbon z allegro ? W dobrym stanie widzę :jerk::jerk:

Negocjowałem z kolesiem miesiąc. W końcu pękł :wink:

Na takie coś teraz poluję:

$(KGrHqR,!o4F!IiuUo8MBQD+w(,qyg~~60_12.JPG

Standardowa konsolka MMI za smutna do listew węglowych.

Opublikowano

Taki carbon to pewnie kosztuje tyle co stara poczciwa B5:decayed:

Ale wyglądają za***iście.

malik jakieś większe plany masz związane co do modów silnika (oprócz programu):question:

Opublikowano

no to się zaczyna :decayed:

Opublikowano

ładne te listwy sa, za ile wycharczałeś ?

Opublikowano
  • Autor

Gentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach :decayed:

Opublikowano

Nie istnieje coś takiego jak "zaciski Lambo". To są po prostu 6-cio tłoczkowe Brembo, które różni producenci aut zamawiają w swoich kolorkach i logo.

Dokładnie takie same zaciski montowane są w Porsche (Cayenne i Carrera), Lambo, Ferrari, WV Touareg i niektórych RS-ach (TTRS, RS5, itd).

6-cio tłoczkowe Brembo to taki już powoli standard przemysłowy.

Co do rozmiarów tarczy oczywiście znowu się mylisz. Dokładnie te same zaciski ma znajomy w Porsche Carrera z tarczami i klockami ceramicznym. Precyzyjnych wymiarów nie podam ale jak auta stały obok siebie to jego ceramiczna tarcza była na oko większa o 2-3cm.

---------- Post dopisany 17-08-2012 at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany 16-08-2012 at 14:27 ----------

Dzisiaj przyszła paczuszka:

http://lh6.googleusercontent.com/-s5yqCbUoraQ/UC5D7s2p2AI/AAAAAAAAj9c/tZhkH12ypsE/s800/2012-08-17_15-07-59_94.jpg

http://lh3.googleusercontent.com/-p0X2T-M-7rg/UC5D9iqiKnI/AAAAAAAAj9k/Invd3icCRME/s800/2012-08-17_15-08-06_144.jpg

http://lh3.googleusercontent.com/-96i8MN67WPo/UC5D__rRQhI/AAAAAAAAj9s/jgakV1KTPeM/s800/2012-08-17_15-08-17_176.jpg

http://lh4.googleusercontent.com/-V5D3Qf5Hyqs/UC5EBrq3t_I/AAAAAAAAj90/Xl8xnigrq7I/s800/2012-08-17_15-08-25_122.jpg

Zestaw oryginalnych dekorów węglowych z V12 6.0l. Montaż wkrótce :decayed:

o rzesz Ty w ząbek :kox::kox::kox:

Pakiet moc rób a nie tam jakieś carbony. Małolaty teraz nie zwracają uwagi na takie rzeczy w aucie :polew: