Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowe forum - wątek dla narzekaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tylko dlaczego nie wyswietla fotek tylko linki do stron???

Patrz, dwa razy już w tym wątku pisałem o fotkach, potem malik, a Ty zadajesz pytanie "Czemy nie wyświetla się fotka?".

Ma ktoś broń ? :kox:

Opublikowano

Dla mnie nowy wygląd jest kompletnie nieczytelny..... stary wygląd forum był prosty, schludny i czytelny. a teraz to tragedia... Proponuje ankietę nad powrotem do starego wyglądu....

ps.

czy moje zapisane prywatne wiadomości zniknęły bezpowrotnie ????

Opublikowano

Tragedia co Wy zrobiliście z tym forum. Gdzie jest opcja "Zobacz odpowiedzi na Twoje posty" Wszystkie nieprzeczytane wiadomości itd .... Fakt faktem, działa to szybciej itd jest więcej opcji i bajerów ale po co ?

Opublikowano

Tak.... I cały twój profil powinien zniknąć bezpowrotnie

Opublikowano
Tragedia co Wy zrobiliście z tym forum. Gdzie jest opcja "Zobacz odpowiedzi na Twoje posty" Wszystkie nieprzeczytane wiadomości itd .... Fakt faktem, działa to szybciej itd jest więcej opcji i bajerów ale po co ?

Też widzę że nie chciało Ci się nawet poświęcić czasu na zapoznanie się z nowym forum tylko narzekać odrazu najlepiej.

Szybkie menu --- subskrypcja tematów

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:18 ----------

Dla mnie nowy wygląd jest kompletnie nieczytelny..... stary wygląd forum był prosty, schludny i czytelny. a teraz to tragedia... Proponuje ankietę nad powrotem do starego wyglądu....

ps.

czy moje zapisane prywatne wiadomości zniknęły bezpowrotnie ????

Może byś najpierw poszukał, poczytał, pomyślał a dopiero później narzekał.

http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?226574-Prywatne-wiadomości-ze-starego-forum/page2

Opublikowano

Ja pierd.ole , połowa tu piszacych to są kórwa kompletne cymbały. Piszesz im co i jak a oni swoje :kox:

czy nie potraficie pojac ze trzeba było zmienic silnik ???? wypad na pudelka albo kupe.eu

Opublikowano

Dobra. zamykam ten wątek, bo zrobił się tutaj zlot niedołęg.

Możecie się poobrażać i powiedzieć, że jestem chu.jem, ale to ludzkie pojęcie przechodzi..

Krytyka jest rzeczą dobrą i jest mile widziana, ale konstruktywna.

Taki powinien być ten wątek, a zamiast tego jeden z drugim zadaje coraz to bardziej idiotyczne pytania..

Panowie.. rozbieg i za***ać z barana, może się poustawia..

** tak na marginesie.. 30 sekund szukałem "jak zamknąć wątek" :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...