Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Czy da się zamontować zamiast wizytownika 2 kubek obok esp ?? ZROBIONE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuję to rozkminić... Panel musi być bez zaokrąglonego roga (panel to 2 plan) tylko nie mam skąd nawet wymiarów wziąć z takich uchwytów. Przychodzi mi na myśl kubek z z A4 B5 i A3 8P ew. A4 B6 CABRIO na zdjęciach wygląda podobnie. A jak by od anglika wsadzić kubek by pasowało ale co wtedy z ESP ?

Jak ktoś ma jakieś pomysły albo już to skombinował to niech się podzieli :) Pozdrawiam.

FINAŁ :wink:

Po prawie roku wyrzeźbiłem to co chciałem... Nic z powyższych kombinacji nie pasowało only ANGLIK. Uchwyt wyrwałem na allegro za 30 zł z za***istym chromem rok bodajże 2005/6 zero zużycia. Szukałem przycisków z anglików i na focie dostrzegłem ESP i te inne przyciski z wersji UK i kawałek kubka było widoczne, wykonałem telefon i jest. Więc trochę cierpliwości i sporadyczne grzebanie w sieci pomaga. Wsadziłem oryginalne podświetlenie. ESP lata za klimą w razie czego chwila i jest OFF.

Kolega z forum http://a4-klub.pl/members/kuba9001-82769/ posiada full komplety do podświetleń i dzięki mu za to. :good:

Niby mały mod a bardzo praktyczny.

05022013038.jpg

05022013039.jpg

06022013042.jpg

Opublikowano

da się tylko esp trzeba gdzieś przenieść

Opublikowano

A ktos moze podać numer cupholdera w wersji angielskiej(podswietlany)? Ja chetnie sie pozbede wizytownika na rzecz cupholdera.

Opublikowano

w sumie fajna sprawa- też kiedyś o tym myuślałem ale esp ostudziło :wink:

Opublikowano

fajny pomysl ten wizytownik wogule nie potszebny tez tak chce

Opublikowano

17_4.jpg

8E2 862 534 J 5PR kod wyposażenia L0R....kierownica po prawej

8E1 862 534 J 5PR......................... L0L....kierownica po lewej...

Opublikowano
  • Autor
17_4.jpg

8E2 862 534 J 5PR kod wyposażenia L0R....kierownica po prawej

8E1 862 534 J 5PR......................... L0L....kierownica po lewej...

Te numery to z podświetleniem zapodałeś ??

Widzę, że temat będzie ogarnięty :D

A jak by ESP wsadzić w bok od kolana kierowcy(na tunelu)?? Nie trzeba by kabla ruszać bo prawdo podobnie by sięgnoł, a miejsce pod wymiar wyciąć i by siedziało.

Kolega admooo nie chce chyba zdradzić jak ma usytułowane ESP :)

Opublikowano

A może ktoś podać numer takiego uchwytu, ale żeby był z chromem i z podświetlaniem bo już dość długo szukam używki na allegro i ciężko coś złapać ciekawe ile będą chcieli w ASO??

Opublikowano
  • Autor
A może ktoś podać numer takiego uchwytu, ale żeby był z chromem i z podświetlaniem bo już dość długo szukam używki na allegro i ciężko coś złapać ciekawe ile będą chcieli w ASO??

Na allegro 1szt chom z podświetleniem.

http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-uchwyt-na-napoje-z-chromem-i2117341029.html

a to nie wiem czy ma światło--- http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-01-08-uchwyt-na-napoje-esp-schowek-i2161058481.html

Ale jego num też by się przydał :D

Opublikowano

Obydwa co podałeś to są te, które już mam w aucie mi chodzi o numer tego z anglika, żeby wsadzić w miejsce wizytownika i mieć dwa stojaki na napoje

Opublikowano

Etka nic nie mówi o podświetleniu czy chromie...

ale pamiętam z poprzednich postów, że w serwisie cena za kubek czy wizytownik w wersji z i bez podświetlania jest taka sama

@sysek27 masz przecież pod zdjęciem numery....8E2 to numer z angola...

Opublikowano
Etka nic nie mówi o podświetleniu czy chromie...

ale pamiętam z poprzednich postów, że w serwisie cena za kubek czy wizytownik w wersji z i bez podświetlania jest taka sama

@sysek27 masz przecież pod zdjęciem numery....8E2 to numer z angola...

Oki dzięki.

Opublikowano

panowie jezeli umnie nie swieci wizytownik ani uchwyt na kubek to znaczy ze mam taka wersie czy cos jest zj** dodam ze kratki nawiewu swieca bo mam zamiar zalozyc dwa uchwyty

Opublikowano

aby stwierdzić na 100% trzeba rozebrać, ale po mojemu masz taką wersję....

ja również tak mam.

rozbierałem i nie mam nawet podłączenia...trzeba rezać

Opublikowano
  • Autor

Ma ktoś dostęp do części z anglika ?? Ja mam ziomka ale jest poza PL i nic z tego przez 3 tygodnie :/ a to już odległy czas.

---------- Post added at 18:22 ---------- Previous post was at 18:21 ----------

panowie jezeli umnie nie swieci wizytownik ani uchwyt na kubek to znaczy ze mam taka wersie czy cos jest zj** dodam ze kratki nawiewu swieca bo mam zamiar zalozyc dwa uchwyty

Jak masz kratki to łatwo będzie ci podłączyć podświetlenie kubeczków a cholerka u mnie ciemno wszędzie...

Opublikowano

można podświetlenie podciągnąć z esp ja tak zrobiłem

Opublikowano

A czy kubek z a6 nie jest taki waski jak wizytownik z a4 b6/b7 i mozna by zostawic wtedy esp?