JawoR36 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Yo! Auto kupiłem od bliskiemu sercu taty, znajomego, więc mogę śmiało powiedzieć, że wiem co kupiłem. Auto jest zadbane, co myślę, że wychwycicie ze zdjęć Audi, kolor czarny metalik. Rok 98. Pierwszy lift. Pojemność 1.6 Przebieg 173tyś. przegląd niemiecki na początku 2010r z przebiegiem 150tyś, do tego książka serwisowa i kwitki na części. Auto stoi obecnie na 15calach Audi na bdb oponkach wielosezonowych. Silnik AHL na skrzyni DCN. Auto służyło jako 4 pojazd w rodzinie, sprzedany pod pretekstem "Wy sobie nie myślcie, że kryzys jest tylko u Was, u nas też jest". Dlatego też sprzedawał właśnie 2 autka, które posiadał. Z wyposażenia bardziej istotnego, posiada climatronic, 4 x poduszka powietrzna, elek. szyby i lusterka, szyberdach, 6 oryginalnych głośników z radiem Chorus. Brakuje mi tu tylko FIS'u Z ciekawostek; Autko posiada nową alu zapasówkę, z oponą Continentala z 98r, zostało gruntownie sprawdzone na stacji diagnostycznej, zero rdzy Auto kupiłem kilkanaście godzin po tym, jak przyjechało do kraju, nie stało nigdzie na allegro. Z początku nie podobało mi się, gdyż miałem inne priorytety (A4 w kombi i gazie) i czekałem z kupnem do marca-kwietnia, lecz stan techniczny i wizualny pojazdu, a zarazem uczciwy i pewny sprzedawca, spowodował, że autko zostało kupione i czeka, na odwilż W aucie porobiłem: - Totalny remont silnika - Gaz sekwencja - Lampy tył LIFT - Lampy przód LIFT - Kierunkowskazy dymione - Obrys US - Wywaliłem oznaczenie z klapy - Grill RS4 - Ramki tablic bez reklam - Concert PLUS + jack - Dekory w czerwień - itd. NOWE PLANY CO DO AUTA Poważne plany : Felgi 18'' RS6 + Gwint, Lampy LED tył, Skóra kubły czarna, wydech dwururka, konsola polift. Pierwsze dni autka u mnie +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ AKTUALIZACJA Wsadzona instalacja sekwencyjna +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ AKTUALIZACJA Wyleciały oznaczenia z klapy +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ AKTUALIZACJA Ciemne kierunki +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ AKTUALIZACJA Czarna ramka :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ AKTUALIZACJA Dekory w wersji RED +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ AKTUALIZACJA Lifciaki tył +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ AKTUALIZACJA Lifciaki przód ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ TOTAL REMONT - Uszczelka pod głowicą - Uszczelniacze - Wsio uszczelki po drodze - Panewki - Pierścienie - Olej półsyntetyk - itp + spawanie miski i nowa chłodnica +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KIERA Esowa +++++++++++++++++++++++++++++++ Grill RS4 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Obrys US
Rychu1111 Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Ładny egzemplarz ;D Powodzenia w modzeniu a przede wszystkim bezawaryjności;p
zoller_ Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Jedyny słuszny kolor Bezawaryjności, niech służy długo.
a4lover Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Z zewnątrz jak z zewnątrz ale środek to ma przynajmniej ze zdjęć - jak nowy fajny egzemplarz naprawdę, ciekawi mnie tylko ( gdyż sam poszukuję ) ile Cię kosztował - jak coś PW Powodzenia w założonych planach Pozdrawiam
pablo_9 Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 podobna do mojej czarnej powodzenia w modach
JawoR36 Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Opublikowano 29 Lutego 2012 Z zewnątrz jak z zewnątrz ale środek to ma przynajmniej ze zdjęć - jak nowy Kierownica nie posiada śladów zużycia, nie wyślizgana, to samo gałka zmiany biegów. Jedynie oryginalny mieszek ma na zgięciu małą dziurkę, ze starości pewnie, ale że na zgięciu, to nawet nie będę go wymieniać. Fotel kierowcy co prawda trzeba wyprać, ale to nie problem, bo zafunduję Audiczce karchera na wiosnę Felgi trzeba poczyścić, dekielki odświeżyć .. itp. To takie pierdoły Poszło PW z ceną
Martinor Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Bardzo zadbana czwóreczka.... Szkoda że motorek taki słaby... Powodzenia w modach i bezawaryjności...
JawoR36 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 rafuzg, Skąd jesteś? Motorek, wystarczający, jak na pierwsze autko
BizoOn Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Czarna B5 ma potencjał Kolor jak najbardziej na +
JawoR36 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Opublikowano 17 Marca 2012 Według VIN'u i naklejki w bagażniku, posiadam kod lakieru -> Z9U (vulkanschwarz perleffekt), w wolnym tłumaczeniu nazwa tego koloru oznacza "wulkaniczna czarna perła". Czyli chodzi tutaj o typ lakieru perłowy czy to po prostu ściema i wykwintna nazwa na czarny metalik?
RafuZG Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 lz9u mam też, jest to kolor grafitowy, różni się zdecydowanie od czarnego
JawoR36 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Opublikowano 17 Marca 2012 W garażu jest czarna W dowodzie mam napisane, że jest to czarny Jak jest ładne niebo, które się odbija od lakieru, to jest taki kolor jak mam w podpisie na obrazku A jak słoneczko świeci, to właśnie taki niby grafit.
RafuZG Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 musiałbyś stanąć obok czarnej a4, to byś zobaczył różnicę
JawoR36 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Opublikowano 17 Marca 2012 Mi tam tylko chodzi o to, czy jest to metalic czy perła
maarkus Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 witam Audiczka ładna i zadbana ,ten motor jest jednak bardzo słaby jak na taka ciezka bude,a w gazie to juz wogole nie pojedzie powodzenia i pozdrawiam
wujek_kamil Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Zadbana i pewna - nic tylko brac - dobry zakup. Silnik zawsze można zeSWAPować P.S. Wpuść dziewczynę do auta bo widać, że marźnie
Rekomendowane odpowiedzi