Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Instalacja kierownicy multifunkcyjnej S3/R8/S6/TT/A4 B7/B8 w A4 B6

malik

Rekomendowane odpowiedzi

Podejrzewam, że w B8 są te same części (przynajmniej jeśli chodzi o kolumnę kierownicy) ponieważ same kierownice wyglądają tak samo.\

Musiałbyś rozkręcić kolumne i sprawdzić.

Na pewno jeśli nei masz w tej chwili multi to oprócz samej kierownicy będziesz musiał wymienić taśmę i moduł.

a skąd mam wiedziec jaka to będzie taśma i jaki moduł?

jestem zielony w temacie... a chętnie bym wziął sie za takiego moda...

a VAGiem się tego nie sprawdzi czasem :mysli:

No, na pewno sprawdzisz czy wieloklin jest taki sam :wink4:

a VAGiem się tego nie sprawdzi czasem :mysli:

No, na pewno sprawdzisz czy wieloklin jest taki sam :wink4:

to było odnośnie tej taśmy i modułu Ty chytry lisku :tongue4:

a czy modul kontrolny z literka N obsluzy??w poscie malika jest napisane ze trzeba z Q lub R a w poscie prepl pisze ze z koncowka N obsluzy multi[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 17:27_________________________________________________dzis zakupilem kiere z audi TTs z kabelkiem i kabel ma numer 8J0 971 589 B wyglada tak samo jak na zdjeciu,tak ze zobaczymy czy bedzie dzialac

dzieki[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 16:22_________________________________________________panowie jak wyciagnac te zasrane piny.wyciagnelem to zabezpieczenie a one jak siedzialy tak siedza...[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 17:05_________________________________________________czy ma ktos moze numer znaczka s-line????

dzieki[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 16:22_________________________________________________panowie jak wyciagnac te zasrane piny.wyciagnelem to zabezpieczenie a one jak siedzialy tak siedza...[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 17:05_________________________________________________czy ma ktos moze numer znaczka s-line????

Malik ma podawałem mu kiedyś

no to czekam,moze tu zajrzy niedlugo.A co z tymi pinami?????????????jest jakis sposob na to?????????????????

Mam pytanie, moze ktos potrafi na nie odpowiedziec.

Mam bezowe wnetrze w moim b6 , wiec za diabla nie znajde tej extra kierownicy z R8 w odpowiednim kolorze, wiec juz kupilem ladna bezowa skorzana kiere od B7 ze sterowaniem i teraz szukam poduszki. Znalazlem 4E0 880 201 AT 1GK. W ASO twierdza, ze jest od A8 i A8 Quattro z lat 2003-2008.

Czy ta poduszka bedzie pracowac z modulem 8E0 953 549 Q czy sie wysypie? Aha, czy ktos w koncu znalazl jakies info na temat tego jak B6 radzi sobie z 2 nabojowymi poduszkami? No bo przeciez tam w oryginale byly tylko jednonabojowe.

Pozdrawiam

Madbar

co do tych dwóch naboi to jakis kolega tu to przeranbiał i połączył dwa kable ale nie wiem które chętnie sie dowiem :) poporstu nie chce mi sie tego szukać

4E0 poduszka pasuje bez problemu tak samo jak kierownica 4E0 czy 8E0 nie ma znaczenia ;)

będzie to działało z modułem Q jak najbardziej

jak by ktos potrzebowal numer znaczka s-line ze srebrna literka S 4FO 419 685[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 15:32_________________________________________________czyli co jak jest podlaczony tylko jeden naboj to poduszka nie zadziala w razie czego????

czyli co jak jest podlaczony tylko jeden naboj to poduszka nie zadziala w razie czego????

no nie ma chętnego żeby to sprawdzić :gwizdanie: