wrclaguna Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 niepamietam kto mi to pisal ze do B8 kiera ma ciut inny wieloklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Podejrzewam, że w B8 są te same części (przynajmniej jeśli chodzi o kolumnę kierownicy) ponieważ same kierownice wyglądają tak samo.\ Musiałbyś rozkręcić kolumne i sprawdzić. Na pewno jeśli nei masz w tej chwili multi to oprócz samej kierownicy będziesz musiał wymienić taśmę i moduł. a skąd mam wiedziec jaka to będzie taśma i jaki moduł? jestem zielony w temacie... a chętnie bym wziął sie za takiego moda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Musiałbyś rozkręcić kolumne i sprawdzić. a VAGiem się tego nie sprawdzi czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Musiałbyś rozkręcić kolumne i sprawdzić. a VAGiem się tego nie sprawdzi czasem No, na pewno sprawdzisz czy wieloklin jest taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcar Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 a jaka jest roznica w tasmie miedzy A,B lub E?????czy wszystkie trzy beda pasowac do a4 b6??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Musiałbyś rozkręcić kolumne i sprawdzić. a VAGiem się tego nie sprawdzi czasem No, na pewno sprawdzisz czy wieloklin jest taki sam to było odnośnie tej taśmy i modułu Ty chytry lisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 czyli te nr modulow i taśm co podales w 1 poscie powinny tez pasować do B8? a skad wiecie ze ten wieloklin jest inny w B8 jak w B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 ... Sprawdź najpierw VAGiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcar Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 a czy modul kontrolny z literka N obsluzy??w poscie malika jest napisane ze trzeba z Q lub R a w poscie prepl pisze ze z koncowka N obsluzy multi[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 17:27_________________________________________________dzis zakupilem kiere z audi TTs z kabelkiem i kabel ma numer 8J0 971 589 B wyglada tak samo jak na zdjeciu,tak ze zobaczymy czy bedzie dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 L N M obsłuży ale kiere z B6 a nie z TT R8 B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcar Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 dzieki[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 16:22_________________________________________________panowie jak wyciagnac te zasrane piny.wyciagnelem to zabezpieczenie a one jak siedzialy tak siedza...[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 17:05_________________________________________________czy ma ktos moze numer znaczka s-line???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 dzieki[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 16:22_________________________________________________panowie jak wyciagnac te zasrane piny.wyciagnelem to zabezpieczenie a one jak siedzialy tak siedza...[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 17:05_________________________________________________czy ma ktos moze numer znaczka s-line???? Malik ma podawałem mu kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcar Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 no to czekam,moze tu zajrzy niedlugo.A co z tymi pinami?????????????jest jakis sposob na to????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Mam pytanie, moze ktos potrafi na nie odpowiedziec. Mam bezowe wnetrze w moim b6 , wiec za diabla nie znajde tej extra kierownicy z R8 w odpowiednim kolorze, wiec juz kupilem ladna bezowa skorzana kiere od B7 ze sterowaniem i teraz szukam poduszki. Znalazlem 4E0 880 201 AT 1GK. W ASO twierdza, ze jest od A8 i A8 Quattro z lat 2003-2008. Czy ta poduszka bedzie pracowac z modulem 8E0 953 549 Q czy sie wysypie? Aha, czy ktos w koncu znalazl jakies info na temat tego jak B6 radzi sobie z 2 nabojowymi poduszkami? No bo przeciez tam w oryginale byly tylko jednonabojowe. Pozdrawiam Madbar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 co do tych dwóch naboi to jakis kolega tu to przeranbiał i połączył dwa kable ale nie wiem które chętnie sie dowiem poporstu nie chce mi sie tego szukać 4E0 poduszka pasuje bez problemu tak samo jak kierownica 4E0 czy 8E0 nie ma znaczenia będzie to działało z modułem Q jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Dzieki boberek Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 jakbyś czegoś nie wiedział to pisz o ile tego nie bedzie napisane w tym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcar Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 jak by ktos potrzebowal numer znaczka s-line ze srebrna literka S 4FO 419 685[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 15:32_________________________________________________czyli co jak jest podlaczony tylko jeden naboj to poduszka nie zadziala w razie czego???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 czyli co jak jest podlaczony tylko jeden naboj to poduszka nie zadziala w razie czego???? no nie ma chętnego żeby to sprawdzić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Gość który zakładał u mnie taki zestaw twierdzi że wystrzeli po prostu jeden wkład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi