Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja kierownicy multifunkcyjnej S3/R8/S6/TT/A4 B7/B8 w A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki napewno napisze.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano
w takim razie jak rozwiązano problemy starej multiiery oraz RNS-E? przecież w B6 na końcowce RNS już był ponoć dostępny? co oznaczałoby, że musiał z multi współpracować

O jakich problemach piszesz ?

Przeciez były w B6 RNS E i kiera MULTI :wink: 2004 rok

No kurcze już nie wiem jak to prosto wytłumaczyć. W B6 mamy MF która współpracuje z Concert, Symphony czy RNS-D. W B7 jest multi z rolkami i tam działają nowsze concert,symphony cyz RNS-E. Wiemy, że nowe concerty ze starą MF nie działają w pełni prawidłowo i odwrotnie.

JEdynym elementem działającym zarówno z jedymi MF jak i drugimi jest RNS-E. W takim razie to właśnie ta nawigacja jest jakaś szczególna i dogaduje się z wszystkimi kierami? czy w samochodach siedzi coś co pozwala na komunikację?

Opublikowano

Jesli bylo to sorki:) pewnie bylo ale jestem leniwy ;) czy przy zmianie kiery z b6 zwyklej bez mf na rowniez zwykla od b7 potrzeba wymieniac tasme, kabelki itp? I osobne pytanie czy poducha z 4 ramiennej b7 pasuje do 3 ramiennej b7?

Pzdr

Opublikowano
w takim razie jak rozwiązano problemy starej multiiery oraz RNS-E? przecież w B6 na końcowce RNS już był ponoć dostępny? co oznaczałoby, że musiał z multi współpracować

O jakich problemach piszesz ?

Przeciez były w B6 RNS E i kiera MULTI :wink: 2004 rok

No kurcze już nie wiem jak to prosto wytłumaczyć. W B6 mamy MF która współpracuje z Concert, Symphony czy RNS-D. W B7 jest multi z rolkami i tam działają nowsze concert,symphony cyz RNS-E. Wiemy, że nowe concerty ze starą MF nie działają w pełni prawidłowo i odwrotnie.

JEdynym elementem działającym zarówno z jedymi MF jak i drugimi jest RNS-E. W takim razie to właśnie ta nawigacja jest jakaś szczególna i dogaduje się z wszystkimi kierami? czy w samochodach siedzi coś co pozwala na komunikację?

Wiem ,że są problemy z Conertem a kierą z B7 do B6 (a dokładnie z rolką ) napisz do Domin79 to na pewno będzie wiedział bo to przerabial.

Opublikowano

Szybkie pytanko Panowie, czy taśma w b7 (bez mf) jest taka sama jak w b6 3 ramiennej?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam takie pytanie: Czy kiera z 2012 roku o nr. części: 8K0 419 091 CP

będzie działać z RNS-E i w A4 B6?

Kliknij na fotkę aby powiększyć!

image.jpg

<br /><br />

W chwili obecnej mam kiere trójramienną z A4 B7 i wszystko działa: z RNS-E i DSG działa z Moją skrzynią bez zastrzeżeń.

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ----------

Mam taką kiere:

88537b5e3821c75egen.jpg

Opublikowano

Dzięki za szybką odpowiedź

Opublikowano

Witam mam takie pytanie czy modól pod kierownice z literka s na końcu obsługuje multifunkcje:co:

Opublikowano

Nie

Opublikowano

a który i jaka tasma

Opublikowano

Poszlo na pw

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie a jak ma oryginalna multifunkcje i rns-e to czy wystarczy zamienic kierownice od b7 i bedzie chasac czy trzeba cos zmieniac modoł czy tasme??

Opublikowano

i dziekowac!!

A jak wyglada sprawa z vag bo nie moge znalesc co trzeba naklikac.

Opublikowano

Rozumiem ze jak juz mam multifunkcje to zbyt wiele na wagu nie robie? Jak wyglada sprawa z pduszka po tym modzie dziala jak trzba ktos to juz sprawdzal?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dołączę sie do tematu bo niemogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi,

mam b6 i zwykłą czteroramienną kierownicę skórzaną ,pełny FIS z manetka oraz tempomat,

czy będzie działać u mnie multifunkcja jeżeli założę poduszkę z multifunkcją z innej czteroramiennej kierownicy, np taka z tej aukcji ???

Audi A3 A4 części poduszka Multifunkcyjna (2622411344) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.