Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja kierownicy multifunkcyjnej S3/R8/S6/TT/A4 B7/B8 w A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AndyN skleił mojego SWAPA do qupy i jakoś to wyszło .

Jezeli chodzi o przekładkę z B6 do B7 worka i zapalnika to nie pasują mocowania z srubami metalowe w B7 sa trzy a B6 ma cztery .

Ale ja bym dał radę :decayed:

p.s. Takich rzeczy raczej nie wolno robić :wink4:

Opublikowano

(...)

Ale ja bym dał radę :decayed:

(...)

Czego byś do tego moda potrzebował? :przebiegly:

OT: Ciekawe czy przypadkiem poduszki boczne montowane w przednie fotele w B7 też nie są dwustopniowe ....(?)

Opublikowano

... które poduchy do tego moda użyłeś ???

Czyżby walniętą z TT i jakąś z A8 czy jak???

Opublikowano

Podejdzie mi kierownica z A5 do A6 C6 ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie jutro montuje kiere multi z B8 i mam pytanie:

1. Do kodowania zwykły kabel VAG wystarczy?

2. z jakimi modułami muszę się połączyć i co pozmieniać poza zakodowanie modułu kiery i tego co jest opisane w watku o montazu tempo?

Opublikowano

2. z jakimi modułami muszę się połączyć i co pozmieniać poza zakodowanie modułu kiery i tego co jest opisane w watku o montazu tempo?

1 Wystarczy zwykły vag 311

2 Dokladnie jakbys kodował tempomat tylko kodujesz pod multifunkcje

Opublikowano

1 Wystarczy zwykły vag 311

2 Dokladnie jakbys kodował tempomat tylko kodujesz pod multifunkcje

dzięki wielkie...

a tak na marginesie to może by podczepić kompletne kodowanie do montażu kiery pod ten temat

jutro montuje dam znać w temacie jak poszło :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Luty 2012, 22:30_________________________________________________który pin i czego (RNS_E czy BT) należy zmienić żeby przycisk mode działał ??

Opublikowano

który pin i czego (RNS_E czy BT) należy zmienić żeby przycisk mode działał ??

Zakoduj moduł kierownicy (03041).

Oprócz tego w adaptacjach zegarów na kanale 62 dodaj do aktualnego kodowania wartość "2".

Skoro wrzucasz kierę z B8 - nie zapomnij poprawić kodowania BT (bajt odpowiedzialny za multifunkcję ustaw na 1 - współpraca z "rolkami").

Opublikowano

który pin i czego (RNS_E czy BT) należy zmienić żeby przycisk mode działał ??

Zakoduj moduł kierownicy (03041).

Oprócz tego w adaptacjach zegarów na kanale 62 dodaj do aktualnego kodowania wartość "2".

Skoro wrzucasz kierę z B8 - nie zapomnij poprawić kodowania BT (bajt odpowiedzialny za multifunkcję ustaw na 1 - współpraca z "rolkami").

jutro podjadę do Huberto_V i poprzestawiam...bo mój kablem jak wiesz Bartek nie działa z BT itd...czas na zakup nowego kabla [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 20:56_________________________________________________aha Bartek a adaptacja zegarów to 17-Instruments??

i co daje to "+2" :mysli:

Opublikowano

aha Bartek a adaptacja zegarów to 17-Instruments??

Tak.

i co daje to "+2" :mysli:

Wprowadza obsługę telefonu do magistrali CAN (możliwe, że to już zrobiłem przy montażu RNS-E - zorientujecie się po podpowiedziach).

Opublikowano

zrobione zgodnie z instrukcją BARTS`a i wszystko śmiga jak należy :notworthy:

w tym miejscu jeszcze podziękowania dla Huberto_V za poświęcony czas :notworthy:

a jak wygląda uruchomienie SDS`a :mysli:

Opublikowano

(...)

a jak wygląda uruchomienie SDS`a :mysli:

Masz oddzielny topic na forum, szukaj

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, wiem że trochę nie na temat ale przy okazji jak już niektórzy rozbierali poduszki, zaślepki itd. Mam problem znaleźć poduszkę multi do b6 w kolorze swing. Czy sama zaślepka jest wymienialna? kupiłbym coś w innym kolorze i zamienił bo same zaślepki są do kupienia. Ale nie chciałbym robić jakiegoś druciarstwa...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie mam pytanie z innej beczki. Mam kierę multi z b6 i zastanawiam sie czy wszystkie przycisku bedą działać jak założe bns5,0?

Opublikowano

raczej nie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

w takim razie jak rozwiązano problemy starej multiiery oraz RNS-E? przecież w B6 na końcowce RNS już był ponoć dostępny? co oznaczałoby, że musiał z multi współpracować

Opublikowano
w takim razie jak rozwiązano problemy starej multiiery oraz RNS-E? przecież w B6 na końcowce RNS już był ponoć dostępny? co oznaczałoby, że musiał z multi współpracować

O jakich problemach piszesz ?

Przeciez były w B6 RNS E i kiera MULTI :wink: 2004 rok

Opublikowano

Kiedyś jak się pytałem to twierdzili że multi z b6 nie będzie działać cała. Podobno działa tylko głośność. Grzesiek ty będziesz wiedział na 100% jak to jest?

Opublikowano

Mowa tu oczywiście o kierze MF z B6 . Mój kumpel ma taką A4 B6 z 2004 ----> ( PILOT_24) dla pewności można do niego napisać i upewnić sie na 1000% :wink: