Gość juras Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 łącznie już jest 5 osób na świecie którzy wyrezali to no chyba troche wiecej. tak czy inaczej na tym forum jestescie na podium! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 łącznie już jest 5 osób na świecie którzy wyrezali to no chyba troche wiecej. tak czy inaczej na tym forum jestescie na podium! masz inne dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juras Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 masz inne dane a skad Wy macie swoje dane? moze przy okazji dodacie do watku cos wiecej w sprawie kodowania?[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2008, 22:13 _________________________________________________i jeszcze jedno: ENDLICH GESCHAFFT:Ausgangssituation: A4 8E, Highline Schleifring, GRA, 3-Sp-Tiptronik Lenkrad. Endsituation: Audi TT Lenkrad mit Mufu und Tipptronik Tasten Getauscht: NUR DAS LENKRADSTEUERGERÄT ZU EINEM MIT INDEX "Q" Also "R" muss nicht unbedingt sein. Ergebnis: Alles funktioniert, die MuFu Tasten und auch die Tiptronik Tasten. SDS geht auch. Anschluss: Anschluss des Airbagkabelsatzes vom B6 und B7/TT ist unterschiedlich. Hat man bereits einen Highline-B6 Schleifring, braucht dieser nicht getauscht zu werden. Nur das Lk-Stg zu Index "Q" oder "R". Aber der Stecker vom TT/B7 Lk passt nicht in den alten B6 Schleifring. czy to by oznaczalo ze modul Q bedzie odpowiedni do podlaczenia lopatek tiptronica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 kierownica Z A5/S5 jest już na światłowodach, rozumiem że nie będzie działać ? A co z kierą od Audi TTS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 kiera TTS jak i a5 pasi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Adam, jesteś pewien że od A5tki będzie ok ? Mam na myśli multifunkcję, nie airbag i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 będzie pasować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3rs Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Moduł kontrolny - 8E0-953-549-R - to jest pod multi i tempomat, powie mi ktoś jaką literkę ma na końcu pod multi bez tempomatu? Zmieniam B6 multi 4r na B7 multi 3r. Chciałem zamówić ale gość nie ma takiego tylko pod samą multi, i nie chcę by zrobił mnie w konia _____________________________________________________ Mały updejt Dopadłem ETKE, w B7 jest tylko jeden rodzaj modułu z literką R, i dokładnie tylko taki musi być? Czyli od razu mogę zakładać tempomat do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Dopadłem ETKE, w B7 jest tylko jeden rodzaj modułu z literką R, i dokładnie tylko taki musi być?Czyli od razu mogę zakładać tempomat do tego? http://www.a4-klub.pl/smf/b6_wymiana_modulu_kierownicy_pod_tempomat_kierownice_multifunkcyjna-t23501.0.html R będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Panowie mam pytanko czy występowała taka kierownica cała perforowana a jeśli tak to jaki jest jej nr. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 ja nie widziałem takiej kiery ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 szkoda no chyba że zamontuję taką jak w Lambo ,tylko tam jest cała ze skóry zamszowej tylko w rękawiczkach trzeba jeżdzić :gwizdanie: Poważnie mam możliwość zamówienia kierownicy i szukam prawdziwego kozaka.A s3 widziałem taką i jeszcze była szyta dwu kolorową nicią Białą i Czerwoną :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 ta z Lambo to według mnie trochę "kontrowersyjna"... Myślę, że słabo by się prezentowała w Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 W dodatku w klekocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Wiem w taki razie pozostaje taka jaką ma MALIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 ja tez szukalem tylko z pikowana skórą...mozna zrobic cala pikowana u tapicera lub w firmach np java itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 OK zamawiam taką jak macie Wy [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2008, 15:30 _________________________________________________znalazłem taką [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2008, 15:40 _________________________________________________Białą nicią szyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Białą nicią szyta mysli ja widziałem właśnie szycie albo białą (rzadziej) albo czerwoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juras Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 OK zamawiam taką jak macie Wy druga??? bo Ty chyba juz jedna zamontowales wlasnie? ta z biala nicia jest chyba na Ebay. z lopatkami i sterowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Nie druga ,chciałem zmienic samą kierownicę na preforowaną Ale widzę że nr.or.podany coś jest zły. Jeśli ktośma nr.kierownicy takiej jak mam MALI proszę o podanie A jak nie czekam cierpliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi