Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Instalacja wodorowa HHO...??!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Takie pytanie czy ktoś ma takie coś zamontowane http://allegro.pl/kompletna-instalacja-wodorowa-hho-diesel-i2162431291.html lub http://allegro.pl/instalacja-wodorowa-i2163313508.html i może sie podzielić informacjami odnośnie eksploatacji takiego urządzenia tzn. realne spalanie użytkowanie w niskich temperaturach itd. przy obecnych cenach ON niezła alternatywa w moim przypadku około 1000l ropki zaoszczędzone rocznie czyli około 6tys.zl (np. fajne wakacje za free:radocha: ) nieźle co wy na to...???!!! POZDRAWIAM.

Opublikowano

Nice

Opublikowano

pieknie w teorii. w praktyce do rozkladu wody lub jak tam lanie napisali HHO chociaz powinno byc H2O trzeba zuzyc wiecej energii niz sie uzyska. Z prostych przyczyn w czasie elektrolizy wydziela sie cieplo, ktore jest tracone. A głowna przyczyna to, wodor w H2O czyli tleneku wodoru popularnie zwanym woda, swoja energie już oddał i aby można ją było ponownie wykorzystać należy ją dostarczyć, w takiej ilości jaka jest do uzyskania później z niego + wytworzone w czasie reakcji ciepło. Czyli to co napisałem wiecej się traci niż zyskuje.

IMHO to wyciąganie kasy od naiwnych. :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Chyba nie zgodzę się z tobą do końca tutaj jest filmik gdzie pan pokazuje chyba na VW T4 że to działa bez problemu...!!?? http://www.youtube.com/watch?v=ePGJvxLi1-0&feature=related Oczywiście będę drążył ten temat narazie mam za małą wiedze żeby się wypowiadać może inni mają wiekszą to prosze o wypowiedzi...::)))

Opublikowano

:decayed: nie chce mi sie komentowac. perpetum mobile?

ale pare slow chociaz. czego dowodza babelki?

nienapisalem ze to nie dziala. tylko ze taka isntalacja nie daje korzysci. no, z wyjatkiem sprzedajacego.

silniki 2,5 tdi R5 sa oszczedne z natury. i przy ekonomicznej jezdzie uzyskanie wyniku ponizej 5 L/100 km nie jest wyczynem.

Gdyby bylo inaczej od lat bym stosowal takie rozwiazanie.

Opublikowano

Nie wiem z czego to wynika, ale Polacy maja tendencje do wiary w cuda :glupek2:

Opublikowano

Znajomy mechanik zamontował to w BMW diesel.

Spalanie pozostało takie samo, jedyny plus to mówi, że silnik jakby równiej pracował na jałowym.

Opublikowano

ech... :cool1:

jakby

w procesie elektrolizy powstaje wodor i tlen czasteczkowy. moze wplywac troche na stabilizacje procesow spalania. ale sadze, ze raczej to swiadomosc wydanych 800 powoduje.

czy to jest warte 800 zl? :cool1:

• 5 lat później...
Opublikowano

Siemanko mam swoją instalacje działa polecam. 95% ludzi nie kuma fazy dlatego pisze ze instalacja wodorowa nie działa ponieaż nie odejmują dawki paliwa a wodór zastępuje paliwo im więcej go dodajesz tym więcej możesz odjąć paliwa ot klucz do sukcesu sprawdzie jak jest u mnie prowizorka ale kilka stów w roku do przodu a jeżdze tak samo obsługa praktycznie żadna. Elo.

Opublikowano

pytania chętnie odpowiem pomogę sprawdz wielu ludzi instaluje intalacje hho ale  nie ma efektów czemu sprawdź mnie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

.