Shaybeck Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A4 2.0 2006 No więc mam taki problem, szukałem w instrukcji i napisane było (samochód z USA) że 2 przyciski powinny się znajdować przy dźwigni wycieraczek (kółko czerwone), chodzi o ustawienia typu język, wyświetlanie spalania (kółko zielone) no i problem polega na tym że nie mam tam przycisków w instrukcji nie napisali żeby było to zależne od wersji sprawdzałem kombinację innych przycisków jednak nic nie działa proszę o pomoc PS: możliwe że ktoś zmienił dźwignię i zapomniał o przyciskach ? (raczej odrzucam taką możliwość) * uzupełnij profil - kod silnika [Musashi]
Musashi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 w instrukcji nie napisali żeby było to zależne od wersji PS: możliwe że ktoś zmienił dźwignię i zapomniał o przyciskach ? (raczej odrzucam taką możliwość) tak w fabryce zapomnieli poniewaz pierwszy wlasciel za nie nie zaplacil :gwizdanie: oczywiscie ze jest napisane w instrukcji, ze jest zalezne od wersji poczytaj wątek http://www.a4-klub.pl/smf/b6_wymiana_przelacznika_wycieraczek_i_odblokowanie_pelnego_fis-t24989.0.html jest dokladnie opisane jak naprawic owa niefrasobliwosc fabryki..
Shaybeck Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no, to jest akurat b6 ale pewnie podobnie to wyjdzie ... no więc jeżeli to sprawa samego przycisku to dlaczego nie wstawiają tego w każdym? i naprawdę niema napisane nic o tych przyciskach jako o wybranych modelach bo np. przy wyświetlaniu ciśnienia w kołach coś takiego zawarli, a jest stronę później jednak się nie będę bawić, i tak idzie na sprzedanie dzięki
Musashi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 w B7 jest tak samo. nie daja w kazdym poniewaz kupujac nowy placisz za ta opcje ok 2-4tys. pln skoro wszystko wyjasnione zamykam
Rekomendowane odpowiedzi