cookiemonster Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 Witam.. chcialem wymienic sobie zarowki postojowek na biale diody... ale nie bardzo wiem ktoredy mam je zaaplikowac.. reflektor to valeo z 2000r. zespolony z kierunkiem.. jest taka jakby nakretka szara plastikowa.. ale reka nie udalo mi sie jej zdjac/odkrecic/usunac.. a nie probowalem innym narzedziem.. macie jakis patent na to? pozdrawiam
Kunio Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 zdejmij oslone dlugich swiatel (czyli ta od srodka) i tam masz postojowki
BEKACZU Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Witam.. chcialem wymienic sobie zarowki postojowek na biale diody... ale nie bardzo wiem ktoredy mam je zaaplikowac.. reflektor to valeo z 2000r. zespolony z kierunkiem.. jest taka jakby nakretka szara plastikowa.. ale reka nie udalo mi sie jej zdjac/odkrecic/usunac.. a nie probowalem innym narzedziem.. macie jakis patent na to?pozdrawiam cookiemonster jesli nie masz jeszcze kupionych tych bialych diod to sie wstrzymaj. Wczoraj w tvn turbo mowili ze palki sie bardzo tego czepiają, ja kupilem ostatnio na allegro diodowe postojowki do mojej niuni. Moim zdaniem wyglądają zajefajnie. Wieczorem zrobie fotki i Ci wysle. Sam ocenisz czy Ci sie podoba i kupisz czy tez nie. A co do rodzaju postojowek to w Twoim z 2000 roku zapewne bedzie W5W. Ale jakby co to moge Ci doradzic co i jak...
cookiemonster Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Opublikowano 5 Listopada 2006 cookiemonster jesli nie masz jeszcze kupionych tych bialych diod to sie wstrzymaj. Wczoraj w tvn turbo mowili ze palki sie bardzo tego czepiają, ja kupilem ostatnio na allegro diodowe postojowki do mojej niuni. Moim zdaniem wyglądają zajefajnie. Wieczorem zrobie fotki i Ci wysle. Sam ocenisz czy Ci sie podoba i kupisz czy tez nie. A co do rodzaju postojowek to w Twoim z 2000 roku zapewne bedzie W5W. Ale jakby co to moge Ci doradzic co i jak... Hej, no wlasnie dostalem diody razem z zarowkami ktore kupilem i juz wymienilem.. a diody sobie leza.. nawet nie wiem jakiego efektu sie spodziewac.. ale masz racje.. jesli beda sie rzucach w oczy chamskim niebieskim kolorem to je po prostu wymienie Pozdro!
Paplok Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 witam czy umialby ktos napisac jak sie dostac do tej postojowki bo tez mam zamiar sobie tak diode wsadzic ale nie umiem sie dostac do tego.. A jak u Was swieci ta dioda??
Rekomendowane odpowiedzi