Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Co myślicie na temat tych kompletów ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz rację, przejebka. Im dłużej oglądasz tym większy mętlik.

A jaki masz kolor?

Opublikowano

kolega ma srebry metalik

Opublikowano

koledzy a mozna jakos sprawdzic czy fela jest produkcji włoskiej ??

Opublikowano

Powinno pisać na odwrocie "Made in....." ja na swoich mam Germany :naughty:

Opublikowano

miron zapodaj fotę twojego auta i tych felg w jakiejś podobnej perspektywie to zrobię Ci fotomontaż

Opublikowano
  • Autor

fotki mojej furki są w dziale moja A4 a fotki zdjęci tylko te co na allegro więc jeżeli to mało to może wieczorkiem coś uda mi się wkleić[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2008, 12:32 _________________________________________________A przy okazji jak teraz mam 235/45/17 to jakie powinienem mieć 225/40/18 czy 235/40/18 ?[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2008, 12:33 _________________________________________________a tu link do fotek mojej furki

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_bex_mironowoz_czii_mody_czii_nowe_fotki-t18013.0.html

Opublikowano

oto i montaż ,jak dla mnie to cud, miód i ultramaryna

jakbym nie jeździł 12 letnim kondonem, którego kocham, to też bym takie zapodał...

eab9db28ac17082em.jpg

Opublikowano

kolega ma srebry metalik

To nie jest srebrny metalik, tylko platynowa perła.

Opublikowano
  • Autor

oto i montaż ,jak dla mnie to cud, miód i ultramaryna

jakbym nie jeździł 12 letnim kondonem, którego kocham, to też bym takie zapodał...

eab9db28ac17082em.jpg

o kur..a dla mnie rewelacja - dzięki wielkie kolego - fele już zamówione i dzięki wszystkim za opinie.Wiem że ori s-line są :th: a te może i są oklepane tymbardziej dla nas ( zapaleńców, znawców, klubowiczów ) ale mnie i żonce zawsze się podobały i wcale aż tak dużo na drogach ich niema, tymbardziej w moim Knurowie gdzie na samych 18 jejżdżą tylko traktory i kombajny.

Tak więc niech się dzieje co chce - efektem oczywiściwe odrazu się z Wami podziele.Ori s-line napewno mają bardziej sportowy charakter te zaś są bardziej limuzynowate.Z jednego cieszę się napewno.............będę miał 18 :th:

Opublikowano

Witam, jestem na kupnie felg i opon, tylko że 17", (zdarza mi się często w góry jeździć)

Mam kilka pytań

U którego gościa zamówiłeś i czy z oponami jak tak to jakie daje opony (gostek z pierwszego linka daje toyo)

Jak wygląda sprawa wysyłki i płatności?

Opublikowano
  • Autor

Witam, jestem na kupnie felg i opon, tylko że 17", (zdarza mi się często w góry jeździć)

Mam kilka pytań

U którego gościa zamówiłeś i czy z oponami jak tak to jakie daje opony (gostek z pierwszego linka daje toyo)

Jak wygląda sprawa wysyłki i płatności?

kupiłem wszystko jak w pierwszym linku , płatnośc przy odbiorze przesyłka 150 zł