Rokiś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam, Wczoraj jadąc sobie na chwilę włączyła mi się kontrolna mówiąca o dynamicznej regulacji świateł (występuje przy ksenonach). W związku z tym moje pytanie: czy któryś z Was spotkał się już takim problemem? jeśli tak to może wie co jest przyczyną ? Dodam iż światła świeciły poprawnie, lecz nie było dynamicznej regulacji świateł (przyśpieszanie , hamowanie, itp). Pozdrawiam,
alvaro Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 bez VAGa nie da rady coś powiedzieć
HiRide Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam, Wczoraj jadąc sobie na chwilę włączyła mi się kontrolna mówiąca o dynamicznej regulacji świateł (występuje przy ksenonach). W związku z tym moje pytanie: czy któryś z Was spotkał się już takim problemem? jeśli tak to może wie co jest przyczyną ? Dodam iż światła świeciły poprawnie, lecz nie było dynamicznej regulacji świateł (przyśpieszanie , hamowanie, itp). Pozdrawiam, tez mialem ten problem -poszukaj na forum i jesli masz waga to na 99% wszystko sobie sam zrobisz o ile nie ma usterki w tym ukladzie.U mnie pojawil sie blad tego ukladu i nie dalo sie go skasowac.POstepowalem zgodnie ze wskazowkami na forum i udalo sie :th:
Rekomendowane odpowiedzi