mateooo25 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 witam chce zamontowac u siebie modul komfortu z fajnymi i przydatnymi funkcjami. Co sadzicie o czyms takim? http://www.cubeelectronics.com/komfort.php
kamien85 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Trzy fajne i przydatne funkcje które nowe auta posiadają już w standardzie. Myślę, że warto aczkolwiek cena trochę spora.
tezet627 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Wedlug mnie to doswietlanie zakretow to lipa,jakos dziwnie to wyglada.... Nie robmy z naszych pieknych b5 fiatow punto ( z tym samochodem kojarzy mi sie doswietlanie)
Góral.tz Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 jak za ta kasę to wolę wyskoczyć na piwko coming /leaving mam wysterowany z alarmu, komfortowe kierunkowskazy fajna rzecz... , a co do doświetlania zakrętów halogenami to sam jeszcze nie zrozumiałem po uj to jest szczególnie w mieście jaki to ma sens :doh: szkoda kasy
chriss Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Wedlug mnie to doswietlanie zakretow to lipa,jakos dziwnie to wyglada.... Nie robmy z naszych pieknych b5 fiatow punto ( z tym samochodem kojarzy mi sie doswietlanie)Dokładnie . Też kojarzy mi sie z Fiatem to doswietlanie Chociaż Comig home to fajna funkcja
Lukasz_N Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Coming home mozna samemu za klika zlotych wyrezac. Zadnej filzozfii w tym nie ma
akwarium Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 jak sie komus przelewa to oprucz audi niech se dokupi fiata i bedzie gites:eusathink:
Rekomendowane odpowiedzi