Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

dla Forumowiczek - w walce z wszelakimi niedoskonałościami ;>

Ćwiczenia wykonuję: 560 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ćwiczenia wykonuję:

• w domu
      142
    • w klubie fitness
      17
    • na siłowni
      138
    • nie mam czasu ćwiczyć
      98
    • nie ćwiczę z lenistwa ;)
      169

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziekuje ;) :*

otworzyli nowy salon fitness u mnie zapowiada sie ciekawie hmm chyba sie wybiore :)

Opublikowano

no pewnie w przyszlym tygodniu sie wybiore teraz bardziej w rozjazdach ;) a w niedziele na zlot jade do szczecinka

a na majowke he he grill i znajomi ew gdzies wypad na impreze :)

Opublikowano

siemka teraz przez tą piękną pogodę nie mam czasu na siedzenie na forum hmmm cały dzień brykam z dziećmi na dworze opalona jestem super hehe po kawałku , troszeczkę ręki i troszeczkę nogi nic specjalnego aaa włoski też sobie rozjaśniłam to chyba to słońce tak na nas działa :) pozdrawiam

Opublikowano

no ja dzis sobie opalanie odpuszczam musze prace z polityki transportowej napisac :/ temu siedze dzis duzo przy kompie

ale jutro to nadrobie :D

a kurcze Rybka ja musze tez na to uwazac nie moge sobie opalic sznurkow od stroju bo bede okropnie w sukni wygladac....

Opublikowano

aaa mam nawet prążek od łańcuszka to dopiero jest porażka :(

Opublikowano
  • Autor

Edytko, co studiujesz?

...jeszcze się opalisz i nie będzie widać :))

nie zapominajcie Kobietki o filtrach!! :decayed: ;P

Opublikowano

Aniu transport i spedycje ;) jeszcze troszeczke i koniec mam

no dzis sie wybiore na sloneczko :D

a wieczorem na rolki ;)

Opublikowano
  • Autor

miałam super plan na dzisiejsze popołudnie:

- woda (niestety zakaz kąpieli, betonowe płyty, dużo zieleni, przyjemny chłodzik od wody, który delikatnie studzi moją zgrzaną słońcem skórę...achh...)

- dobra książka (napisana przez brytyjskiego dziennikarza Toby Younga o jakże wdzięcznym tytule "Jak stracić przyjaciół i zrazić do siebie ludzi")

- ja na kocyku :P

...a tu jak się nie zaczęło chmurzyć, jak nie zaczęło grzmieć... tak cholerka w ostatniej chwili musiałam zrezygnować. Zdążyłam się wysmarować pięknie pachnącym olejkiem, który nadał mojej skórze śliczny efekt natłuszczonej skóry...

Zmiana planów: komputer, książka.. Do 19 mam wolne :)

P.S.-Mam nadzieję, że Wam dopisze pogoda i nie będziecie musiały rezygnować z planów :) Udanego dnia 3go Maja ! :)

---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ----------

A propos studiów :] miałam studiować logistykę i transport :] nie wypaliło, ale nie wszystko stracone. Trudny kierunek ?

Opublikowano

hmm powiem ci ze ja dla mnie nie, w transporcie siedze juz okolo7 lat i mniej wiecej orientuje sie co i jak :)

ale kierunek sam w sobie nie jest zly takze polecam

a ja relaksuje sie na sloneczku przy muzyce, no ja 2h opalanka mam za soba i tez musialam zejsc bo sie zachmurzylo i pewnie zaraz bedzie padac

mam nadzieje ze wieczorem bedzie ladnie...

Opublikowano
  • Autor

...zainteresowałam się tym kierunkiem, bo u nas wkoło jest mnóstwo firm transportowych, więc może to dałoby większą szansę na jakąś pracę w tym kierunku i niedaleko mojej "wsi" :decayed: ...choć to i tak nie byłoby to co tak naprawdę mnie interesuje ;/

Jednak cóż... Akurat w przyszłość patrzę pod kątem tego co da mi konkretne wykształcenie -bo bądźmy szczerzy transport i tak zawsze będzie- a papierek, który miałabym po studiach na kierunku architektury krajobrazu mogłabym sobie włożyć w antyramę i powiesić w pokoju ;) (konkurencja, niedaleko Kraków w którym firm projektujących jest od groma etc etc) Marzy mi się założenie własnej firmy :] To byłoby coś dla mnie :] Ale tego tematu wolę już nie "rozdmuchiwać", bo bym paplała i paplała :>

BTW, rozumiem, że jakieś plany na dzisiejszy wieczór?:>

Opublikowano

noo rolki a w deszczu to by nie bylo ciekawie

moje plany wiaza sie wlasnie z transportem temu uderzylam w ten kierunek

kochana chciec to moc takze wiem ze dasz rade ;)

Opublikowano
  • Autor

...na razie mam do zakończenia jedną bardzo ważną sprawę, później mam nadzieję "odżyję" i zacznę wszystko od nowa...

...nadzieja jest. Musi być :) dziękuję za słowa otuchy, to bardzo miłe :))

Opublikowano

nie ma za co ;)

no i zaczelo padac.........

Opublikowano

i jak tam Edyta byłaś na rolkach bo u nas to lało chyba przez godzinę a teraz to już sucho jest :)

Opublikowano

Tak sobie czytam i widzę,że pogoda Wam się popsuła... W Gdyni dzis super było, więc wybraliśmy się całą rodzinką do Szymbarku ;)

Ale kręćka dostałam w tej "chałupce do góry nogami" :grin:

Znowu krzywo się opaliłam, ale wiecie przy ludziach toples nie wypada chodzić :grin:

Pozdrawiam :)

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ----------

A co do włosów, nie tylko u Was zmiany ;p

Ja sobie trzepnęłam 2 różowe pasemka na moim naturalnym kolorze ;D

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ----------

A co do włosów, nie tylko u Was zmiany ;p

Ja sobie trzepnęłam 2 różowe pasemka na moim naturalnym kolorze ;D

Opublikowano

moja siora dzisiaj też była w Szymbarku heh a ja już byłam to dzisiaj nie jechałam ale ten dom to fajna sprawa ...

Opublikowano
  • Autor

Ja wracam z "szamponetkowych" do naturalnych. Już 6 miesięcy to trwa, a mało widać ;//

Opublikowano

he he to zaszalalas ;)

a u mnie prawie caly czas popaduje i nie dalam rady dzis wyjsc (co juz rolki wyciagnelam to zaczelo padac ehhh) teraz to raczej nie wyjde bo to jest trasa poza miasto i nie oswietlona :/

noo mi tez w glowie sie zakrecila jak tam bylam :D pic nie trzeba wystarczy tam wejsc :D

Opublikowano

ciekawa jestem czy wytrzymasz bo ja to zawsze sobie mówię ,,teraz będę miała naturalne ''ale jakoś mi to nie wychodzi :(