Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

dla Forumowiczek - w walce z wszelakimi niedoskonałościami ;>

Ćwiczenia wykonuję: 560 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ćwiczenia wykonuję:

• w domu
      142
    • w klubie fitness
      17
    • na siłowni
      138
    • nie mam czasu ćwiczyć
      98
    • nie ćwiczę z lenistwa ;)
      169

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem wam tak wytrzymalam 3 lata bez farbowania i wrocilam do tego

zapuszczam a to nie idzie w parze z farbowaniem :/

Opublikowano

ee to farbowanie to pół biedy ale to suszenie i prostowanie to dopiero jest pocisk dla włosów ...

---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ----------

ale 3 lata to podziwiam ...

---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

aaa rolki widzę wypas a ten rower na fotce to pewnie twój Cię gonił hehe

---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ----------

Opublikowano

a dokladnie :D ja na rolki a on na rowerze :)

Opublikowano
  • Autor

...wspólne aktywne spędzanie czasu... :P Jak widać da się faceta zmotywować :>

Opublikowano

He he co do włosów... Ja to już kilka lat farbowałam było :

czarny->rudy->blond->czerwony->czarno-czerwony->znowu blond->czarno-blond->naturalne (brąz)

Dlatego postanowiłam,że moje włosy odpoczną :grin: a różowe pasemka chciałam mieć zawsze ;p

A w tym domku bez kitu... Pić nie trzeba :grin:

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

ee to farbowanie to pół biedy ale to suszenie i prostowanie to dopiero jest pocisk dla włosów ...

---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ----------

---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ----------

Na jakiej fotce? Nie widzę ;p

:eusathink:

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ----------

Na jakiej fotce? Nie widzę ;p

:eusathink:

Opublikowano

tu nie wstawialam zdjecia ;)

Opublikowano

No to teraz już chyba jesteśmy wszystkie w komplecie :)

Opublikowano

no na to wychodzi teraz to na jakies piwko trzeba sie umowic ;)

Opublikowano

Zapraszam do Gdyni :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dziewczyny, zastanawiam się nad grupą społecznościową zrzeszającą tylko Kobietki. Sprawy związane z samochodami można omówić na forum radząc się Forumowiczów, a w grupce miałybyśmy swoje wątki dotyczące wszystkiego i niczego.

Czy któraś byłaby zainteresowana wstąpieniem w taką grupkę?

Opublikowano

Całkiem niezły pomysł :)

Opublikowano

ja tez jestem za ;)

Opublikowano

no może być ... a wczoraj jaki odjazd wszyscy z a4 przenieśli się na fb jazda była hehe ale teraz to przynajmniej wiemy jak wyglądamy ...

Opublikowano

no szal byl zgadzam sie z toba teraz to juz sie lepiej znamy ;)

Opublikowano

a co to za grupa dla Pań i nie tylko ? http://a4-klub.pl/group.php?groupid=16

---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ----------

hehe MalutkaB dopiero przeczytałam twoją wiadomość tak mnie się podoba ta nazwa taka prosta i wiadomo o co chodzi ...

---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ----------

hehe MalutkaB dopiero przeczytałam twoją wiadomość tak mnie się podoba ta nazwa taka prosta i wiadomo o co chodzi ...

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie :> Fb, forum :>

Rybko, nie mam pojęcia - niby dla kobiet i dla mężczyzn- w wiadomości danu44 raz pisała, że to ma być coś w stylu kobiety kontra mężczyźni, później znowu co innego, takie lelum polelum... Mnie nie spasowało :>

...uważam że forum jest ogólnodostępne i nie ma nigdzie napisane i przyjęte, że tu tylko mężczyźni są mile widziani (fakt faktem stanowią oni znaaaaaaczną przewagę, mężczyźni rzeczywiście mają swoje tematy, do których inni nie mają wstępu co wynika bardziej ze statusu danego użytkownika) i uważam, że przyda nam się- jakkolwiek to brzmi- taka grupka do której tylko Kobiety będą miały wstęp. Można pisać o wszystkim i o niczym, są pewne rzeczy o których mężczyźni wiedzieć nie muszą :decayed:

Danuśka do niej należy, ale podobno nic ciekawego się nie dzieje.

Chciałabym, byśmy naprawdę czynnie w miarę możliwości uczestniczyły na forum:> Nie tylko rozmawiając z mężczyznami na tematy typowo związane z problemami i nie tylko Waszych Niuniek, ale też takie, które będą tylko miedzy nami, jak pisałam wyżej :]

Opublikowano

amen

swieta prawda Aniu :)

Opublikowano

dopiero z lądowałam nic specjalnego hmm