Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

dla Forumowiczek - w walce z wszelakimi niedoskonałościami ;>

Ćwiczenia wykonuję: 560 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ćwiczenia wykonuję:

• w domu
      142
    • w klubie fitness
      17
    • na siłowni
      138
    • nie mam czasu ćwiczyć
      98
    • nie ćwiczę z lenistwa ;)
      169

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieję, że strawberry wrzuci nam jakieś foteczki ze swoich zaślubin :PP

Jestem cholernie ciekawa Jej sukni ślubnej :)))

Moje lalki Barbie ciągle się hajtały- jakie to było proste, miało się zupełnie inne poglądy na życie- a raczej ich brak- życie w niewiedzy jest słodkie. Przynajmniej wtedy gdy się ma kilka/naście lat i nie trzeba się niczym przejmować poza tym, żeby w podstawówce napisać dyktando na 5 i zdać tabliczkę mnożenia do 10 ;))... Chociaż niekiedy mając wiedzę nawet tym nie trzeba sobie zakrzątać głowy... Właśnie.... Wiedza też jest potrzebna. Szkoda tylko, że wywodzi się ona czasem z nieprzyjemnych doświadczeń...

Opublikowano

człowiek się całe życie uczy na błędach a głupim jeszcze umrze :doh: będzie dobrze jesteś jeszcze bardzo młoda i zaczniesz życie na nowo :wink:

Opublikowano
  • Autor

Dziewuszki... na śniadanie zjadłam loda w czekoladowej polewie :facepalm: żeby zaspokoić chociaż częściowo swoje sumienie, poprawiłam jabłuszkiem... a jabłuszko góralkami orzechowymi :doh:

..już nie wspomnę o wczorajszym spaghetti (dzięki Bogu bez sera żółtego ;)) i o piątkowym kebabie :kwasny:

...dziś jestem sobie winna min. 30 minut intensywnych ćwiczeń... katuje się cały tydzień.. Od dziś ;]

Nawet nie wchodzę na wagę, bo się boję :P

A jak u Was ?:)

Opublikowano

no ja tez ja omijam teraz pije duzo wody no i jak najwiecje aktywnosci ruchowej

Opublikowano

wczoraj byłam na rowerze tylko trochę zimno było i dzisiaj niestety jestem chora na razie karar i kichanie :facepalm: nie wiem co dalej będzie ...

Opublikowano
Dziewuszki... na śniadanie zjadłam loda w czekoladowej polewie :facepalm: żeby zaspokoić chociaż częściowo swoje sumienie, poprawiłam jabłuszkiem... a jabłuszko góralkami orzechowymi :doh:

..już nie wspomnę o wczorajszym spaghetti (dzięki Bogu bez sera żółtego ;)) i o piątkowym kebabie :kwasny:

...dziś jestem sobie winna min. 30 minut intensywnych ćwiczeń... katuje się cały tydzień.. Od dziś ;]

Nawet nie wchodzę na wagę, bo się boję :P

A jak u Was ?:)

Łeee tam, każdej z nas należą się jakieś małe grzeszki :decayed:

Ja wczoraj zjadłam 2 kawałki pizzy, ale myślałam że pęknę

He he a kiedyś potrafiłam zeżreć całą dużą pizzę sama :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Wiecie co jest najgorsze? ...że dziś też mam ochotę na spaghetti :facepalm:

---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ----------

donuska, oczywiście ;P ale raz za ile :P a nie cały czas :decayed:

Opublikowano

hehe a ja dzisiaj robię spaghetti a wczoraj na deser miałam brzoskwinie z puszki z bitą śmietaną :slina: , Malutka nie rozumiem co ty w tym widzisz złego a w zeszłą sobotę w czadziłam całą dużą pizze :kox: przecież nie można się karcić :grin:

Opublikowano
  • Autor

hahahahha :grin: Karolinko, nie kuś ;PP Całą pizzę -f*ck, głodziłabym się przez tydzień :kox:

Dziewczyny ĆWICZYĆ!!!!

Masować się, odżywiać się zdrowo, a nie;P pizze, spaghetti, brzoskwinki ze śmietanką, kebaby :decayed: i inne "pustokaroryczne" żarełka ;P:wink:

Opublikowano

godz na rolkach o tak tego mi brakowalo :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:)))

poćwiczyłam ale tylko 30 minut, nie dałam rady więcej :P jutro pewnie będę cała obolała, bo zarzuciłam sobie niezłe tempo ;/

Edytko, to kiedy bierzesz ślub?

Opublikowano

róbmy wszystko tylko nie doprowadźmy się do takiego stanu ale ma gościówa dupsko http://szafa.pl/c10367415-stroj-kapielowy.html :kox:

Opublikowano
  • Autor

..w tym "przypadku" powiedziałabym, że po prostu taką ma budowę ciała :>>

ale masz rację :>

ŻP + ćw. i nie powinno być tak źle :decayed:

Opublikowano

ŻP to podstawa :grin:

Ja wczoraj przez tą pizzę nie jadłam nic cały dzień.. I powiem Wam,że wcale głodna nie byłam :)

A dziś na śniadanie Tygrys w płynie energetyczny :decayed:

Opublikowano

nie wiedziałem, że tyle dziewczyn u nas na forum :kox:

dzień dobry :hi:

Opublikowano

siemka :hi:

Opublikowano

Witamy :))

No ja nie mam numeru ;p

Opublikowano

czytam, czytam i czytam...Dziewczyny, ja nie moge - az tyle wyrzeczen? Podziwiam:) Cwiczcie, bo bedziecie zdrowsze, ale nie przejmujcie sie jednym kawalkiem pizzy, czy batonem - takie male grzeszki mozna popelniac:)

Opublikowano

a witam pana ;)

powiem ci ze te wyrzeczenia sa warte swojej ceny :) no i powiem ci ze tu sie z toba zgadzam skoro staramy sie tyle czasu poswiecic na cwiczenia to male grzeszki nam nie powinny zaszkodzic :decayed::naughty:

dziewczeta i co tam u was

Mała jak tam pewne sprawy ;)