Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

dla Forumowiczek - w walce z wszelakimi niedoskonałościami ;>

Ćwiczenia wykonuję: 560 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ćwiczenia wykonuję:

• w domu
      142
    • w klubie fitness
      17
    • na siłowni
      138
    • nie mam czasu ćwiczyć
      98
    • nie ćwiczę z lenistwa ;)
      169

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj tam nie ma za co :naughty:

Opublikowano

Sto lat,strawberry :decayed:

---------- Post dopisany at 12:57 ---------- Poprzedni post napisany at 12:32 ----------

A co do TIRów, to powiem Wam tak.. Też czasem mnie jakiś zdenerwuje,ale że mój ojczulek siedział w tym kilka dobrych lat, to ogarniam mniej więcej na czym polega ta praca.. Jeździł co prawda tylko po Polsce, ale byłam z nim kilka razy i jest to ciekawa praca a jednocześnie monotonna ;)

Teraz przerzucił się na wywrotki :P

Także mi tam ciężarówki nie przeszkadzają :decayed:

---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ----------

A tak poza tematem.. Nadmorski24.pl ť Policja poszukuje sprawcy śmiertelnego wypadku - multimedialny portal z pomorza

Gdyby ktoś z pomorskiego coś wiedział..

Opublikowano
:polew::polew::polew:
Zostawiam po sobie ślad żeby czasem wiedzieć coś o babskich sprawach:decayed: Ryba dowiedziałaś się coś o odwiedzinach na profilu:wink:
Opublikowano

niiee chyba wysłałam pw do nie właściwej osoby bo po wysłaniu sprawdziłam i gość ( administrator ) był ostatnio na forum dostępny miesiąc temu :decayed:

---------- Post dopisany 12-12-2012 at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany 11-12-2012 at 08:41 ----------

kurcze taka przerwa techniczna forum powinna być co dziennie z rana :grin: chata wysprzątana jak talala :grin:

Opublikowano

W końcu wzięłaś się za coś pożytecznego, a nie tylko forum i forum :grin:

niedługo człowiek w deprechę wpadnie, jak będzie przerwa techniczna dłuższa niż 1 dzień :grin:

Opublikowano

no w ogóle sobie nie wyobrażam jakby przerwa techniczna miała trwać cały dzień :facepalm:

Opublikowano

Ha ha ha, a wyobraź sobie przerwę trwającą tydzień :grin:

bez pomocy psychologa się nie obejdzie :grin:

Opublikowano

dokładnie :grin: siostra mi już mówi że mam się dać leczyć bo ciągle przesiaduje przed lapkiem , a mąż chce go przez okno wyrzucić i co dziennie mi to powtarza:decayed: dlatego staram się teraz wieczorami ograniczać ,kurde z trzeciego piętra jakby wyleciał przez okno to nie byłoby co zbierać :grin:

Opublikowano

niedługo kupisz sobie jakiegoś super smartfona i będziesz dostępna 24 na dobę, ukrywając się po kątach :grin:

Opublikowano
niedługo kupisz sobie jakiegoś super smartfona i będziesz dostępna 24 na dobę, ukrywając się po kątach :grin:

:nabijasie::nabijasie:

donuska nie kupie bo wszystko musi być w miarę rozsądku :decayed:

Opublikowano

Poczekaj, jak Ci mąż laptopa wypierdzieli a Ty nie będziesz mogła wytrzymać bez forum :grin:

Opublikowano

no dlatego do dziś albo nie od jutra haha będę siedzieć tylko do południa no i chwilkę po a wieczorem będę go chować do szafy hehe tak na zapas :polew::polew::polew:

Opublikowano

Mocne postanowienie, ale czy dotrzymasz słowa..?:mysli:

jakos tego nie widzę :grin:

Opublikowano

ja też nie :grin::grin: ale zobaczymy co z tego wyjdzie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Heeeeeeeeej jak Wasze postępy w ćwiczeniach??:) Nie mam obecnie czasu, by przeglądnąć resztę stron więc pytam ;>

---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ----------

Ja obecnie masuję się rękawicami, masażerem od zaledwie 2 dni no i dalej bańki chińskie :> Wcześniej za dużo spraw na głowie ale już zaczynam nadrabiać. Przez ostatni czas tylko balsamy były:>

Opublikowano

nie witam się bo już się witałam :grin: u mnie jest postanowienie na Grudzień 2 razy w tygodniu fitness a co dalej to zobaczymy :wink:

Opublikowano

Dziewczyny jeszcze trochę ćwiczeń to Was nie będzie wogóle widać:grin: kobieta musi mieć trochę ciałka:wink:

Opublikowano
  • Autor

Władi :> Ja nie chcę zniknąć:P Krągłości jak najbardziej muszą być! Zresztą nawet jak ważyłam 47 kg to i tak je miałam -tyłek, uda. Musiałabym ważyć z 30kg żeby nie mieć nic;) Taką mam budowę ciała, że jak już gdzieś znikają cm to jest to raczej talia. A resztę można wyrzeźbić i robić wszystko, żeby zatrzymać jędrność i nie dać się cellulitowi :P:))

Opublikowano
O! Świetny pomysł! :) A w domku coś prócz tego?

a w domu prócz sex-u nic innego :grin: